Kostým na karneval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
19.2.14 12:54

V sobotu jsem byla s dcerou na karnevalu a zrovna jsem tam jendoho 2-letého hasiče viděla. Měl teda oranžové hasič. kalhoty, oranžovou hasič. bundičku a oranžovou helmu. Boty nevím jaké měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.2.14 13:09

Holky už dlouho si schovávám fotky kostýmů a těším se, až malá povyroste a budeme chodit na karnevaly :-) Tak se s vámi podělím o některé super kostými, které mě zaujali…jako inspirace jsou některé super :-) a hlavně poměrně jednoduché na vyrobení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.2.14 13:18

@Malinoisa Ta Frida je fakt boží! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.2.14 13:23

@Peppa Pig že? Taky jsem se do ní zamilovala…ale nevím, která holčička by si jí dobrovolně nechala udělat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.2.14 13:47

@Mata132 choďte za co chcete.. můj kluk byl naposledy za Minecrafťáka :mrgreen: a to taky není pohádková postava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.2.14 13:56

@Malinoisa jéé, ty jsou boží :mrgreen: jsi se měla dát tak měsíc zpět - kluk pořád nevěděl co.. nakonec si masku vyrobil sám :dance: Ale toto je fakt super.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.2.14 14:29

Jednoduchý je třeba i mravenec - černé legínky, černé tričko s dlouhým rukávem, tykadla (buď koupit, nebo vyrobit z čelenky a drátků), no a zadeček (mně k tomu pomohl malý polštářek, černý povlak, který jsem na pár stranách zapošila, abych dosáhla požadovaného tvaru, připevnila jsem to na gumu a bylo hotovo) :-)
nebo beruška - základ stejný, jen pak místo zadečku děláš krovky - buď z papíru, nebo doporučuji koupit obyč červené tričko (za 30,– Kč se nechá sehnat) a z něj vystřihnout ty krovky a namalovat fixou puntíky :-)
jo a jinak tyhle kostýmy jsem nedělala dětem, ale pro mě a přítele na Silvestrovskou párty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.2.14 14:31

@Malinoisa
tak ty potápěči mě dostali :-) naprosto luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
19.2.14 14:41

Potápěči jsou fakt super. :palec: Jinak syn byl loni za hasiče. Doma máme helmu tak jsem mu na bíle tričko domalovala jako uniformu. A letos půjde za piráta. V levném obchodě jsem koupila čepici a ze starého trička udělám zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.11.14 10:40

Ahoj holky, narychlo sháním kostým nejlépe čertíka. Potřebuji velikost na 4 roky, ale ne úplně ten lacině vypadající. Nevíte náhodou, kde by se dal sehnat? (Tesco, H&M, C&A…) Abych jela najisto. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.1.16 10:26

kostým hasič

@Jára81 ahoj, uz je to sice dlouho, ale nemáš, prosím, fotku toho kostýmu hasiče, jak jsi vyráběla synovi (jak píšeš výše)? Letos chce jít syn taky za hasiče, ale nevím, jak to vytvořit :-) Díky. Popřípadě, poradí někdo, prosím? Nejsem moc kreativní :-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.1.16 11:00

Ahoj, já to koupila :)
Tričko, helmu, hasičák a červené tepláčky a děti se vyblbnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
28.1.16 10:34

@ala42 díky za fotky. tak to triko vypadá super - sháněla jsem včera všude možně, ale nikde nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
28.1.16 10:38

Tričko je HM, objednané na mmb, tak tam mrkví, zadek tričko hasič jestli někdo neprodává alespoň podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.2.16 20:24

Neměl byste někdo návod nebo nápad jak vyrobit takového pavoučka? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat