Korona dnes
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,tak jsem covid pozitivni. Volala jsem nadřízené a ta mi řekla, že ani neví jak to teď funguje, na jak dlouho se vystavuje neschopenka apod. Já koronu chytla poprvé, takže také nemám tušení. Byl tu někdo čerstvě covid pozitivní? Jak dlouho musí být člověk doma?
7 dní a pokud nemáš příznaky, můžeš do práce.
Takže zítra volat obvodní pro neschopenku
Mně jí napsala, ani jsem nemusela na PCR testy, prostě domácí antigen pozitivní, tak 7 dní od testu doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyzden. Ja som doma uz 11 dni. Zajtra idem do prace a bojim sa ako to dam. Doma sa furt len pivalujem Vobec nevladzem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po pozitivní PCR testu je člověk 7 dní v izolaci na neschopence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím, tak od pozitivního testu jsi 7 dní doma…pokud ti pak nic není, můžeš do práce…jinak si dál doma…zítra si zavolej ke svému obvodnímu, řekne ti co a jak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Basha3 píše:
@Petra Z jj, to ja taky. Len domaci antigen.
Manžel teď končí nemocenskou, vystavenou po telefonu. V práci měl dva pozitivní antigeny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, jestli sis dělala doma antigen nebo máš PCR test. Pokud máš pozitivní PCR test, volej obvoďákovi a ten tě pošle na minimálně 7 dní do izolace a vystaví neschopenku. Pokud budeš 7. den bez příznaků, izolaci a neschopenku ti ukončí.
Pokud máš pozitivní pouze domácí antigen, tak volej zítra obvoďákovi, ten tě pošle na PCR test a když bude pozitivní, tak vystaví neschopenku a zase běží minimálně sedmi denní izolace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Velešínka3 Nemusi. Mojej stacilo, ze som telefonicky oznamila pozitivni antigen a vystavila mi neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem si zkoušela doma dělat antigen, protože mi nebylo dobře a byl negativni. Dnes jsem to zkoušela 2× znovu a oba pozitivní. A teda řeknu vám, že je mi fakt hrozně, radši bych na ten PCR ani nešla. Zítra zavolám doktorce, děkuji všem za info ![]()
- Citovat
- Upravit
@Velešínka3 Tady stačí doktorovi pozitivní antigen a nikam dál tě neposílá…je to zbytečné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechtěně jsem vyslechla rozhovor sestry a stačil pozitivní antigen a po telefonu vystavila neschopenku na sedm dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí antigen, teda správně by měl být proveden ve zdravotnickém zařízení, ale když je ti blbě, tak to většinou neřeší. 2 dny před ukončením neschopenky (izolace) bys měla být bez příznaků, mě nechtěl obvodak pustit kvůli kašli. Vesměs lidé v okolí byli doma aspoň 2 týdny (kašel, únava, bolesti hlavy…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Velešínka3 ty testy jsou na doktorovi. Často teď stačí domácí test nebo test v práci.
Jinak 7 dní doma, ten testu je den 0. Pokud po 7 dnech nejdou příznaky, můžeš do práce. Ostatní členové do příznaků nic neřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka s partnerem byla taky doma na základě pozitivního domácího antigenního testu. Neschopenku dostala od hygieny, ukončovala po devíti dnech, měla dlouho příznaky a nebylo jí dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak jsem covid pozitivni. Volala jsem nadřízené a ta mi řekla, že ani neví jak to teď funguje, na jak dlouho se vystavuje neschopenka apod. Já koronu chytla poprvé, takže také nemám tušení. Byl tu někdo čerstvě covid pozitivní? Jak dlouho musí být člověk doma?