Au pair bez zkušeností

Iveta228
15.10.22 20:40

Au pair bez zkušeností

Zdravím,
Hodně mě teď zaujala možnost vycestovat jako au pair. Ráda bych se soustředila na země jako Island, Švédsko, Norsko, Irsko apod. Jazyk není problém, anglicky umím plynule, ŘP. Mám, vařit uklízet zvládám. Problém je spíše v tom, že nemám oficiální praxi nikde. Děti mám ráda, hlídala sem různě po rodině, jelikož mám asi 15 bratranců a sestřenek. V budoucnu se chci hlásit na spec. Pedagogiku. Ale všude jsem často našla, že je povinné potvrzení o praxi, fotky s dětmi, a nebo doporučující dopisy, které já zkrátka nemám. Tak se chci zeptat, jestli s tímto nemáte někdo zkušenosti. Případně doporučit nějaké stránky ohledně au pair v tomto směru, nebo i agentury, kde takové podmínky nejsou tolik potřeba. Budu moc vděčná za jakýkoliv tip. Děkuji. 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
15.10.22 21:17

Ahoj, je to teda uz 25 let co jsrm byla jako aupair. Ja mela stesti, ze mati pracovala ve skolce, tak jsem se tam vyforila s detma.
ALE staci klidne fotky treba s detma od pribuznych. Dopis ti muze napsat nekdo, kdo te zna, nebo komu si hlidala deti.

• Citovat
  • Upravit
686
15.10.22 22:26

Ja jsem byla au-pair pres Student Agency, ale uz pred 28 lety. Pokud vim, tak Student Agency stale funguje. Ja s nimi byla spokojena. Tenkrat stacily fotky s detmi z rodiny nebo s detmi kamaradek atd. Jestli jsem potrebovala nejake doporuceni to uz si nepamatuji, ale jestli ano tak jsem ho mela jenom od sestrenice, ktera mela deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta228
15.10.22 23:55

Student Agency vyžaduje fotky s dětmi, ale hlavně 2 dopisy od zaměstnavatele, kde jsem pracovala s dětmi ( školka, tábory, kroužky apod.) Což úplně neseženu + dopis od někoho známého, aby mě popsal. Podmínky jsou trochu jiné no 😄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat