Řidička tramvaje Brno

18
13.10.22 16:05

Řidička tramvaje BRNO

Ahojte holky, řídí tady někdo tramvaj? Uvažuju, že bych do toho šla, řízení mě baví a současná práce mě nenaplňuje, proto bych chtěla nějaké info :*

Díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5932
13.10.22 16:20

Tak vzhledem k tomu že ses ptala už před rokem, tak tě to tam moc asi netáhne. Ale jinak si posluž, výhody máš šalinkartu za 200 kč ročně, docela dobrý nástupní plat. Akorát musíš udělat kurz a projít psychotesty, nesmíš mít brýle. A nevýhodu ti napíšu akorat jedno.Od jara do teď odešlo 50 řidičů, myslím celkově v Brně, z trolejbusů, autobusů, šalin. Proč asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
13.10.22 16:21

POŽADUJEME: • věk od 21 let • řidičské oprávnění minimálně sk. B • ukončené základní vzdělání • výpis z evidenční karty řidiče včetně bodového hodnocení z místa vydání ŘP (ne z pošty) • čistý trestní rejstřík

V PRŮBĚHU NÁSTUPNÍHO ŘÍZENÍ ZAJISTÍME: • dopravně psychologické vyšetření na náklady DPMB, a. s. • vstupní lékařskou prohlídku včetně odborných lékařských vyšetření na specializovaných pracovištích.
Po nástupu do pracovního poměru uhradí DPMB, a. s. novému zaměstnanci náklady vynaložené na vstupní lékařskou prohlídku včetně odborných lékařských vyšetření v plné výši.

NABÍZÍME:

Průměrná nástupní mzda řidiče 34 000,– Kč

• motivační a cílové odměny v době konání kurzu (zvyšování kvalifikace). • jistotu dobrého výdělku s řadou příplatků a zaplacení každé hodiny přesčasu • pět týdnů dovolené • jízdní výhody i pro rodinné příslušníky • stravování, externí stravenky, ochranné nápoje • oděvní součásti • pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli • příspěvek na rekreaci - i dětem (po 2 letech trvání pracovního poměru) • příspěvek na penzijní připojištění (po 3 letech trvání pracovního poměru) • odměny při pracovních a životních výročích (po 5 letech trvání pracovního poměru) • měsíční výkonnostní příplatek 1.500,– Kč • 2× ročně poskytnutí benefitu (až 6.000,– Kč za rok) – dle volby zaměstnance buď příspěvek do penzijního
připojištění, životního pojištění nebo poukázky (po 1 roce trvání pracovního poměru) • možnost využívání posilovny, bazénu, knihovny

Bližší informace podá osobní oddělení DPMB, a. s., Hlinky 151, Brno, telefon: 543171222, 543171235

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.10.22 16:22

To samozřejmě přečteno mám, jen mě zajímají osobní zkušenosti od ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.10.22 16:24
@ichumi píše:
To samozřejmě přečteno mám, jen mě zajímají osobní zkušenosti od ostatních :)

A co chceš slyšet konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.10.22 16:26

Zajímaly by mě hlavně směny, v kolik se chodí na ranní/odpo atd. Jak je to s pauzou, když chci na WC, tak musím počkat až dojedu na konečnou určitě, že?

Jestli je možnost pracovat např. pondělí až pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.10.22 16:26
@Cenarius píše:
POŽADUJEME: • věk od 21 let • řidičské oprávnění minimálně sk. B • ukončené základní vzdělání • výpis z evidenční karty řidiče včetně bodového hodnocení z místa vydání ŘP (ne z pošty) • čistý trestní rejstřík

V PRŮBĚHU NÁSTUPNÍHO ŘÍZENÍ ZAJISTÍME: • dopravně psychologické vyšetření na náklady DPMB, a. s. • vstupní lékařskou prohlídku včetně odborných lékařských vyšetření na specializovaných pracovištích.
Po nástupu do pracovního poměru uhradí DPMB, a. s. novému zaměstnanci náklady vynaložené na vstupní lékařskou prohlídku včetně odborných lékařských vyšetření v plné výši.

NABÍZÍME:

Průměrná nástupní mzda řidiče 34 000,– Kč

• motivační a cílové odměny v době konání kurzu (zvyšování kvalifikace). • jistotu dobrého výdělku s řadou příplatků a zaplacení každé hodiny přesčasu • pět týdnů dovolené • jízdní výhody i pro rodinné příslušníky • stravování, externí stravenky, ochranné nápoje • oděvní součásti • pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli • příspěvek na rekreaci - i dětem (po 2 letech trvání pracovního poměru) • příspěvek na penzijní připojištění (po 3 letech trvání pracovního poměru) • odměny při pracovních a životních výročích (po 5 letech trvání pracovního poměru) • měsíční výkonnostní příplatek 1.500,– Kč • 2× ročně poskytnutí benefitu (až 6.000,– Kč za rok) – dle volby zaměstnance buď příspěvek do penzijního
připojištění, životního pojištění nebo poukázky (po 1 roce trvání pracovního poměru) • možnost využívání posilovny, bazénu, knihovny

Bližší informace podá osobní oddělení DPMB, a. s., Hlinky 151, Brno, telefon: 543171222, píše: Více

Napsané je to hezky ale realita je jiná všechno má své ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
13.10.22 16:31

Co vím, tak odchází řididči a směny jsou tudíž čím dál šílenější. Třeba 3 x týdně máš neurčenou směnu, kdy se dozvíš jak jezdíš jen těsně předem a máš třeba trhačku, že jezdíš ve špičkách, pak máš pár hodin oraz a jedeš zase. Takže celý den v háji a přitom moc hodin oddělaných nemáš.
Nebo jdeš na druhou do práce, jezdíš téměř do noci a druhý den jdeš na odpolední, která začíná okolo desáté a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.10.22 16:38
@ichumi píše:
Zajímaly by mě hlavně směny, v kolik se chodí na ranní/odpo atd. Jak je to s pauzou, když chci na WC, tak musím počkat až dojedu na konečnou určitě, že?Jestli je možnost pracovat např. pondělí až pátek?

Na směny se chodí nepravidelně, každý den jinak.To znamená že ranní nástupy se pohybují mezi 4 až 6,většina končí mezi druhou a třetí, někdy i dříve. Jezdí se v rozmezí 8-12 hodin. Odpolední směna je přibližně mezi 13 až 15 hodinou, jezdí se nejpozději do půlnoci. Uvedu ti příklad nástup v 14.15 na nádraží konec 23.25 ve vozovně. Nováčci většinou dostávají 5+2 to znamená ze po až pá, so +ne volná. Nebo 4+2,to je 4 dny práce 2 dny volno a je to lépe placené. A střídá se ranní a odpolední po týdnu. Pauzy si moc nemaluj vzhledem k dopravní špičce se kolikrát nestačíš na konečné otočit. A pochopitelně se vyčůráš až na konečný, kde jinde, pokud budeš mít ovšem čas. Další dotaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.10.22 16:41

Díky za rozsáhlou odpověď :D

ten plat 34 000 kč je reálný? je možné dosáhnout i na vyšší? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.10.22 16:47

Teoreticky ano, ale postupně se zvedá. Hlavně pozor budeš tam upsaná na 2 nebo 3 roky. Pokud odejdeš dřív, musíš poměrnou částku za kurz zaplatit.Ten stojí kolem 30000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.10.22 16:48

Četla jsem že dokonce 4 roky tam musím zůstat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.10.22 16:57
@ichumi píše: Četla jsem že dokonce 4 roky tam musím zůstat

Je to možné. Ale být tebou tam nechodím, je to psychicky náročné. Bohužel tam platí heslo, cestující má vždycky pravdu. A to nemluvím o Cejlu, hlavně ve večerních hodinách, bezdomovci si z dopravního prostředku dělají ubytovnu, ožralci taky. Hlídají tě jestli nepřekračuješ rychlost, auta ti udělají pravidelně myšku. Občas se skamaradíš s autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.10.22 09:31
@mamule42 píše:
Je to možné. Ale být tebou tam nechodím, je to psychicky náročné. Bohužel tam platí heslo, cestující má vždycky pravdu. A to nemluvím o Cejlu, hlavně ve večerních hodinách, bezdomovci si z dopravního prostředku dělají ubytovnu, ožralci taky. Hlídají tě jestli nepřekračuješ rychlost, auta ti udělají pravidelně myšku. Občas se skamaradíš s autem.

Zas na druhou stranu - pokud má někdo jen základní vzdělání nebo nějakou SŠ neurčitého směru či nevyužitelný učňák, kde jinde takové peníze vydělá. Dokonce nemusíš ani moc mluvit - takže je to vhodné i pro cizince. Řídit šalinu je určitě pořád lepší než za drobné zametat chodníky nebo jezdit někam za Brno na směny k montážním linkám a 12 hodin stát u pásu a jako robot dělat monotónní práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat