Koronavirus doma

38
29.10.21 12:36

Koronavirus doma

Dobrý den chci se zeptat zda někdo nevíte odpověď na můj dotaz
Máme doma covid a zatím jen já táta sestra a dnes k nám má přijed máma a bratr a nevíme jestli ho od nás taky už mají :roll: protože sme nevěděli že ho doma máme a co kdyby ho od nás chytli už ho máme pár dnů :think: až bysme se vyléčili já táta setra a měli by ho oni nemůžou nás zpět nakazit :( pokud víte jak to myslím děkuji za slušné odpovědi :andel: máme ho doma už po 3 protože máma pracuje ve školce ;) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
29.10.21 12:41
@veve56 píše:
Máme doma covid a zatím jen já táta sestra a dnes k nám má přijed máma a bratr a nevíme jestli ho od nás taky už mají :roll: protože sme nevěděli že ho doma máme a co kdyby ho od nás chytli už ho máme pár dnů :think: až bysme se vyléčili já táta setra a měli by ho oni nemůžou nás zpět nakazit :( pokud víte jak to myslím děkuji za slušné odpovědi :andel: máme ho doma už po 3 protože máma pracuje ve školce ;) :zed:

K nemocným ať nikdo nejezdí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.10.21 12:45

Zavolejte si na linku 1221, tam vam vasi otazku zodpovi. Jinak dotaz je napsan trochu zmatecne - pokud jste pozitivni na koronavir, pribuzni ho od vas mohou chytit, pokud byli u vas na navsteve. Vy uz nasledne od nich znovu ne, meli by jste mit nejakou dobu protilatky…
Jinak dotaz neumim zodpovedet, moc mu nerozumim….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
29.10.21 12:51

Zaprvé k vám nesmí, jste v izolaci, ono v karanténě, jestli jste se setkali v posledních dnech, a musí na Pcr test.
Chytit od nich nic znovu nemůžete, protože se prostě nesetkáte a taky budete mít imunitu. Ta by měla stačit na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.10.21 12:52

Nejak nevím na co se ptáš. Mamka s bratrem s vámi nebydlí? Pokud jste v izolaci, tak k vám na navstevu nikdo nesmí. Jinak vzájemně si to předávat nemůžete dokola, po prodelani se tvoří nějaké protilátky. Mama není ockovana, když dělá ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.10.21 13:02

@veve56 Jako fakt se na tohle musí někdo za rok a půl trvani pandemie ptát? :zed:
Vy seďte doma na zadku, nikdo ať k vám týden neleze.
Pokud s vámi matka a bratr byli v posledních cca 3 dnech v kontaktu, tak ať jdou na PCR test a zatím se chovají jako potencionálně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
29.10.21 13:05

@Svistice Podle stylu napsaneho dotazu… ano, stale se nekdo musi takto ptat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.21 13:06
@veve56 píše:
Máme doma covid a zatím jen já táta sestra a dnes k nám má přijed máma a bratr a nevíme jestli ho od nás taky už mají :roll: protože sme nevěděli že ho doma máme a co kdyby ho od nás chytli už ho máme pár dnů :think: až bysme se vyléčili já táta setra a měli by ho oni nemůžou nás zpět nakazit :( pokud víte jak to myslím děkuji za slušné odpovědi :andel: máme ho doma už po 3 protože máma pracuje ve školce ;) :zed:

Mamka a bratr u vás předpokládám bydlí a byli někde pryč. Protože se určitě neptáš, jestli mají přijet na návštěvu.

Jsou v karanténě nebo ne? Byli s vámi v kontaktu?

Jestli sjou v karanténě, tak holt přijedou domů, pokud nemáte třeba chalupu, kde by mohli být.

Pokud nejsou v karanténě (nepřišli do styku s nákazou), asi by bylo pro ně lepší ubytovat se někde u rodiny, než si vy zmátoříte.

A asi byste se měli nechat naočkovat, třeba vám to pomůže k lepším protilátkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.21 13:07
@Svistice píše:
@veve56 Jako fakt se na tohle musí někdo za rok a půl trvani pandemie ptát? :zed:
Vy seďte doma na zadku, nikdo ať k vám týden neleze.
Pokud s vámi matka a bratr byli v posledních cca 3 dnech v kontaktu, tak ať jdou na PCR test a zatím se chovají jako potencionálně pozitivní.

Předpokládám, že tam bydlí. Je to napsané extrémně zmateně.

Každopádně jěkmile tam vlezou, spadnou okamžitě do karantény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
29.10.21 13:31
@Bábrdl píše:
Mamka a bratr u vás předpokládám bydlí a byli někde pryč. Protože se určitě neptáš, jestli mají přijet na návštěvu.

Jsou v karanténě nebo ne? Byli s vámi v kontaktu?

Jestli sjou v karanténě, tak holt přijedou domů, pokud nemáte třeba chalupu, kde by mohli být.

Pokud nejsou v karanténě (nepřišli do styku s nákazou), asi by bylo pro ně lepší ubytovat se někde u rodiny, než si vy zmátoříte.

A asi byste se měli nechat naočkovat, třeba vám to pomůže k lepším protilátkám.

Ockovani ať si strčí víš kam :P

Jinak k dotazu zakladatelky - Rodina ať rozhodně nejezdí a měli by zůstat doma taky, jestliže s vámi přišli do styku..nakazit potom vás nemůžou, po prodělaném Covidu budete mít nějakou dobu imunitu, asi půl roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.10.21 13:33

To je psané podivně. Není to zas trollovina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.21 13:46
@megginka300 píše:
Ockovani ať si strčí víš kam :P

Do ramene? Už se stalo. Dvakrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
29.10.21 13:49
@Bábrdl píše:
Do ramene? Už se stalo. Dvakrát :lol:

Gratuluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.21 13:55
@megginka300 píše:
Gratuluju :mrgreen:

Není bohužel k čemu. Silnější signál a rychlejší internet doma nemáme. :zed: Tak doufám, že mě to ochrání aspoň před tím covidem.

Ale až půjdu potřetí, vysloveně doktorovi řeknu, že chci pořádný čip a ne ty šity, co do mě napumpovali minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.10.21 13:55
@Bábrdl píše:
Předpokládám, že tam bydlí. Je to napsané extrémně zmateně.Každopádně jěkmile tam vlezou, spadnou okamžitě do karantény.

Proc by meli spadnout do karanteny? O ockovani nic nepise. Ockovanych se jarantena netyka.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí