Náhradní představení v lednu

14809
27.10.21 14:15

Náhradní představení v lednu

DOTAZ: V září jsem platila dceři divadlo na letošní sezónu. Rozhodla se v červnu a situace v září vypadala v pohodě, alespoň politici mluvili velmi optimisticky.
No hned první představení, které mělo být v říjnu, se nekonalo.
Den před představením jsem ještě slavnostně udělala dceři antigenní test, do školy nesla v pozitivním rozpoložení čestné prohlášení s tím, že výsledek je negativní a pak volala, že je 6! tříd v karanténě a nejede se.
Prý bude nahrazeno v lednu.
Manžel mi řekl, že jsem zase vyhodila peníze, na což jsem prý odborník a mela jsem se ho nejdřív zeptat, že by mi to řekl rovnou a pesimisticky mě utřel, ať s lednovým představením vůbec nepočítáme.
Já pořád věřím, že bude! Už se to musí někde zlomit. Taky říkali, že po volbách už bude klid a že budou dělat vše líp a jinak..
Vidíte někdo světlo na konci tunelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
27.10.21 14:23

No jestli si myslís, že s novou vládou zmizí COVid, tak se prober. Nestane se to. A i když něco začnou hnedka dělat, tak možná to nevyřeší už nic a projeví se to v řadech týdnů až měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.10.21 14:25

No já to moc optimisticky nevidím, ale to vám peníze nevrátí, pokud se to úplně zruší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
27.10.21 14:27

@Kriss Tina Ale to třeba vrátí, o to snad ani nejde. Spíš už bych chtěla začít normálně žít a spoléhala jsem na tu proočkovanost a vypadá to, že to nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.10.21 14:34

@eva valoi no já to vidím spíš černě, teď se má vše zpřísnit, tak nečekám že za dva měsíce bude po všem :think: jako taky už toho mám dost, neustále karantény, někde ukazovat testy, distanční výuka atd, ale nemyslim, že se toho zbavíme lusknutim prstu, protože volby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8752
27.10.21 14:47

Tak pokud je to normální slušné divadlo, tak vám v případě úplného zrušení představení snad vrátí peníze ne? Jinak já mám už x let předplatné do místního divadla a všechna přesunuta představení se teď postupně hrají, v podstatě mě dvakrát tolik, co běžně, protože máme letošní kousky a k tomu ty loňské. Zatím se nic neruší, naopak. A jinak my mame teď takové klidně období, krom nošení rousek neprozivame žádná omezení, takže my jsme v klidu. Obávám se_÷ ne na dlouho, ale zatím si užíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
27.10.21 14:47
@eva valoi píše:
@Kriss Tina Ale to třeba vrátí, o to snad ani nejde. Spíš už bych chtěla začít normálně žít a spoléhala jsem na tu proočkovanost a vypadá to, že to nefunguje..

Ale ta proockovanost je malá

• Citovat
  • Upravit
21091
27.10.21 15:14
@eva valoi píše:

Obrátí se to až vyschne pramen. A přestanou z toho dělat víc než chřipku. Při vší úctě ke starším lidem v téhle situaci. Je to jen a jen o tom, aby se ti nechali očkovat, pak nebudeme rukojmí všichni. Protože i ti mladí očkovaní jim to můžou donést. Takže je to otázka každého jednotlivého člověka, jak se zařídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.10.21 15:57

Nám takto přesunuli divadlo už 3×. Teď by mělo být 19.12 moc tomu nevěřím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.10.21 16:32

@Angry_birds My s mamkou měly lístky na loňský květen. Už ani nevím kolikrát to přesunuli. Šla letos na konci září. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
1.11.21 21:11

Já mám z jara 2020 drahé lístky na Avril Lavigne, na Kabáty, na Appasionatu - vše se přesunulo na březen 2021 a v březnu 2021 na březen 2022 - nevím, kolik roků se to bude přesunovat, možná v důchodu pojedu na rockové koncerty, ale už mě nebudou zajímat - peníze nikdo nevrací,
pak mám ještě lístek na cestovatelskou besedu u nás ve městě, ale ten nebyl moc drahý, to oželím - také už to 2× přesunuli
taky bych raději měla peníze v hrsti, než představu koncertů kdesi na střeše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.11.21 22:40

@stinga Další představení odloženo na neurčito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí