Koš na boty do sušičky (Beko)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koš na boty do sušičky (Beko)
Mate někdo koš do sušičky Beko? Dělá se vůbec? Nedaří se mi vygooglit. Jak tam drží, to se zacvakne do dvířek? Myslíte, že by tam šel napasovat koš jiné značky? Nebo nějaké jiné chytré řešení na boty? Stalo by se jim nebo susicce něco, kdyby se tam točily?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Několikrát jsem tam boty (tenisky) sušit dala a nic se nestalo ani botám ani sušičce, což asi neznamená, že to bude fungovat i v tvém případě.
O koši na boty teda slyším poprvé, počkám si také na odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to by me taky zajimalo. Kos primo Beko jsem nikde na netu nenasla a ldyz tam dam boty jen tak, tak tak priserne mlati
Ze to radsi nedelam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava já používám síťku, která je na praní či sušení prádla - boty dám do síťky a přehodím přes dvířka - síťka kouká ven a boty v síťce uschnou thegardeningcook.com/drying-tennis-shoes/ - tohle je na to přímo udělátko:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Stalo by se jim nebo susicce něco, kdyby se tam točily?
Deformuje se tvar. Jeidné, co jsem zjistila - nesmí v nich být tkaničky, pokud je chceš dát do bubnu, ale zavěsit zevnitř na dvířka se dají i ve starých silonkách - fakt to je jednoduché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almatka diky, to je presne to chytre levne jednoduche reseni, ktere jsem hledala. tu sitku dokonce mam, koupila jsem v Ikee set 4 ks, jedna muze byt trvale na boty.
Dneska se susej boty! Davas k njim jeste i nejaky pradlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
@Almatka diky, to je presne to chytre levne jednoduche reseni, ktere jsem hledala. tu sitku dokonce mam, koupila jsem v Ikee set 4 ks, jedna muze byt trvale na boty.Dneska se susej boty! Davas k njim jeste i nejaky pradlo?
No není zač:) Konečně jsem to měla komu předat:-D Sušila jsem takhle jen boty samotné…nějak mě k tomu nenapadlo dát žádný prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit