Kvalitní, ale levný smoothie maker

304
22.2.16 08:15

Kvalitní ale levný smoothie maker

Prosím o radu kam na kvalitní, ale levný smoothie maker, co dokáže namixovat i ořechy a eventuelně i led?
Máme doma odšťavnovač, smoothie maker i mixér Optimum co zvládne snad i kameny a beton :mrgreen: ale ráda bych manželovi pořídila nějaký mixérek na smoothie, nějaký menší a levný.

Ten smoothie maker co máme doma je myslím od Kenwoodu a máme ho z UK a stál asi 150liber tehdy a nic tak drahého pořizovat manželovi do práce nebudu.

Chtěla jsem něco malého za pár set korun. Má někdo zkušenost s nějakým takovým co by se dal sehnat třeba za 500- 800kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
22.2.16 08:19

Ne, nic z těch levných ještě za 500 nedokáže umixovat do hladka a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.2.16 08:23

Já měla tenhle, to byl ještě přes 1000 a děkuju pěkně :roll:
Gáblík mimču ještě umixoval, ale čištění katastrofa, jednou když jsem zkusila něco tvrdšího než rozvařené brambory tak pálil a kouřilo se z něj, takže na otázku neporadím, ale tento fakt raději ne ;)
 http://mixery.heureka.cz/…253/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.16 08:28

My doma výbavu máme, chtěla bych manželovi do práce něco spíše jen na smoothies z jablek, pomerančů atd a z toho tvrdšího má rád řepu. Nechci nic drahého protože znáte lidi, nemyslím, že by to někdo ukradl, ale spíš že to když tam nebude bude používat kde kdo a může ho zničit, takže více jak 1000kč do toho nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 08:31

Tak to udělej tak, že mu to doma předmixuješ, konkrétně šlupky, nemyslím kůru, od pomerančů ty levné prostě nedají, zůstane to tam, my prostě ráno umixujeme, mám na přímo mixovací nádobu víčko s pítkem na převoz, a on to v průběhu dopoledne vypije, jen tam nedávám chia, jinak je z toho kaše. Tak bych mu to prostě předmixovala doma. nemyslím, že nějaký kolem 1000 splní vaše očekávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.16 08:46
@terinka4444 píše:
Tak to udělej tak, že mu to doma předmixuješ, konkrétně šlupky, nemyslím kůru, od pomerančů ty levné prostě nedají, zůstane to tam, my prostě ráno umixujeme, mám na přímo mixovací nádobu víčko s pítkem na převoz, a on to v průběhu dopoledne vypije, jen tam nedávám chia, jinak je z toho kaše. Tak bych mu to prostě předmixovala doma. nemyslím, že nějaký kolem 1000 splní vaše očekávání.

že by to neumixovalo ani šlupku od pomeranče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 09:14
@Anna Ada píše: že by to neumixovalo ani šlupku od pomeranče?

ne, tetka má nějaký moulinex za 1000, na heuréce na to byly super recenze, byl top3 tuším, taky nechtěla dávat 4000, že je to zybtečnost, fakt to neumixuje šlupky, zůstávají tam kousíčky a je to krajně hnusné, ty cucky v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.16 09:17
@terinka4444 píše:
ne, tetka má nějaký moulinex za 1000, na heuréce na to byly super recenze, byl top3 tuším, taky nechtěla dávat 4000, že je to zybtečnost, fakt to neumixuje šlupky, zůstávají tam kousíčky a je to krajně hnusné, ty cucky v puse.

to sem teda překvapená no…je fakt že máme doma mixér optimum asi za 12 000 a ten udělá i z betonu prach :))) a pak ten smoothie maker taky za x tisíc, ale je celkem velký a do práce manželovi zase se bojím něco tak drahého kupovat no.

Já sem právě taky viděla na ty malé mixérky dobré rezence, ale je fakt, že v nich kixovali jen jahody a banány no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 09:30

No, já jsme koupila nutribullet ale to 900, a má to být jako špička tady v tom rozmezí těch 4-5000 a někdy ti má problémy, zůstávají vlákna třeba, zmrzlý jahody mixuju na 2×. Ty levné přesně rozmixují banán, jahody a špenát, v podstatě nikdy nevidíš, že by tam mixovali v reklamách a na předváděčkách něco jiného, ještě s velkým množstvím vody. No a varianta, že by si ráno rozmixoval doma a vzal s sebou už hotový není schůdná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.16 09:54
@terinka4444 píše:
No, já jsme koupila nutribullet ale to 900, a má to být jako špička tady v tom rozmezí těch 4-5000 a někdy ti má problémy, zůstávají vlákna třeba, zmrzlý jahody mixuju na 2×. Ty levné přesně rozmixují banán, jahody a špenát, v podstatě nikdy nevidíš, že by tam mixovali v reklamách a na předváděčkách něco jiného, ještě s velkým množstvím vody. No a varianta, že by si ráno rozmixoval doma a vzal s sebou už hotový není schůdná?

samozřejmě že je…bydlíme za prahou a dřív dojížděl do prahy jen třeba 3× v týdnu na pár hodin a ted to vyšlo tak že do léta tam bude v podstatě i celý den a bude i přespávat na bytě co jsme dřív měli aby se nevracel na noc večer v8 domů a ráno zase vstávala a jel. Ted oba jíme nic moc ovoce a právě mě napadlo, že by to bylo dobrý…hodíš banán (oloupaný za 5 vteřin) a třeba 5 jahod, doleješ mandlovým mlékem a za dalších 30vteřin máš svačinu…a i na mytí je to rychlovka…

líbilo by se mi něco takového:

http://www.amazon.de/…p/B00IL1HMTW

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.16 09:56
@terinka4444 píše:

ale jinak uznávám je to i o naší lenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.2.16 09:59

Hm, tak nejlevnější, který za něco stojí je Nutribulet, ten by měl prý zvládnout i led a snad i ořechy, nic lenějšího to nedá. Teda dá, ale jen párkrát. Já měla G21, ten byl super, teď mám Vitamix a to je prostě to nejlepší, co se dá koupit.

Jinak když se mi nechce špinit velký mixér, tak to vemu tyčákem BOSH, výkon nevím, stál kolem 1 000 Kč a dá to i zmrzlé maliny, ale jsem smířena s tím, že se mnou nebude na věčné časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.16 10:00

No, tak když v tom bude mixovat ovoce, krom citrusů, ty šlupky by tam měl, a chia semínka to asi rozemele, taky by mu to mohlo stačit, nesmí očekávat zázraky. Já to v podstatě taky snídám, svačím a kolkrát i večeřím, taky je to o lenosti :mrgreen: fláknu jahody, banán, vločky, špenát, nějaké semeno, kustovnici a je to hned :mrgreen:

ještě kupuji mražené ovoce, já tedy v Německu, tam mají rozličné směsi, ale i rady v makru jsme viděla, a doplňuju to mraženým ovocem, když se fakt nemám čas loupat s čerstvým.

Mandlové mléko mu holt uděláš doma do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
22.2.16 10:08

Taky jsem chtěla ušetřit a lituji. Mám svůj smoothie maker chvíli a už šetřím na Vitamix :nevim: Ty levnější nerozmixují úplně dohladka, jak už tady někdo psal, mám problémy s blankami v citrusech, nevezme semínka, musím vždycky přidávat trošku vody a mixovat dlooouho. Pít se to dá, na rostlinná mléka stačí a využívám ho hodně, ale nesplnil mé představy. Radím investovat do kvalitního a do práce vozit už namixované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.2.16 10:28

Tak ted nevím jestli se an to nevykašlat no…protože mixér do práce za 4000 kupovat, když to může někdo ukrást v horším případě a v lepším rozbít se mi fakt nechce…doma máme. Chtěla jsem to vyloženě jen do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí