Kvalitní, ale levný smoothie maker
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anna Ada Asi záleží na tom, jaké má muž nároky. Jestli mu do práce stačí něco méně výkonného, co splní účel, ale s čím bude muset doslova překousnout nějaké ty kousky slupiček, tak levnější stačí. Já i ten svůj za nějakých sedm stovek využívám denně. Jen se i u těch levnějších dopředu informuj na údržbu, mě při vymývání vysokých, užších nádob, které nejdou otevřít ze dvou stran může ranit mrtvice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna Ada píše:
Tak ted nevím jestli se an to nevykašlat no…protože mixér do práce za 4000 kupovat, když to může někdo ukrást v horším případě a v lepším rozbít se mi fakt nechce…doma máme. Chtěla jsem to vyloženě jen do práce.
Tak pokus si vystačí s mixováním jen měkkého ovoce, tak levný koupit můžeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Re: kvalitní smoothie maker
Osobně můžu doporučit mixér Kenwood Smoothie 2GO, za který jsem dal cca 690 Kč a mám ho už přes rok a půl.
Zatím nikde nic neprotíká a čepele jsou pořád ostré. Takže spokojenost
Jeho velkou předností jsou hlavně nádoby, na které je možné nasadit víko a vzít si smoothie třeba do práce. Zkoušel jsem s tím mixovat mražený špenát, různé oříšky a vždy v pořádku - jen se to musí nechat dýl běžet.
Abych ale nepsal jen pozitiva, tak nádoba tohoto mixéru má uvnitř žlábky, které ji vyztužují, aby byla pevná. Ulpívají na tom však nečistoty a špatně se to pak umývá. Musí se to nechat pořádně odmočit.
Jinak mrkni ještě na mixéry na http://smoothierecepty.cz/smoothie-maker/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. můžete mi poradit nějaký dobrý smoothie mixér, aby hlavně rozdrtil i zrníčka. dík za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doporučuji
Podle toho kolik chcete investovat. Mám doma Vital Blend od ETA a jsem moc spokojená. Rozdrtí úplně všechno na hladkou šťávu. Z těch složitějších potravin jsem už zkoušela hroznové víno, mango, řepu atd. a vše supr hladké. V pohodě rozdrtí led i tvrdé ořechy - za mě parádní mixér na všestranné využití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit