Koš na pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jolana Kolíbka
9.8.11 12:17

No my máme v kuchyňské lince koš (s víkem), který min. obden vynášíme a je to úplně v pohodě. Za sebe považuju koš na plenky za nesmysl, za místo, kde se jen dlouhodobě zahušťuje puch…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.8.11 14:42

teda tak to mam asi obzvlaste smradlave deticky, ale nechat v kosi v kuchyni posranou plinku (po prikrmech, plena po mleko je naprosto v pohode) tak tam umreme smrady, nebo jsme extremne citlivi na smradek, nevim…Kos mame s vikem uvnitr dveri kuchynske linky…

Mimochodem ty naplne jsou navonene, takze puch se nikde nezahustuje, ale kdo kos nema doma, tak to pochopit dost dobre s beznym kuchynskym kosem nemuze… :wink:

kazdopadne tohle bylo vyuzitych nejlepe osm stovek. Vlastne jsem na druhou holku kupovala jen monitor dechu a kos na pleny + drobnosti, takze dovedu pochopit, ze porodne na druhe dite je zbytecnostm :wink:

• Citovat
  • Upravit
Jolana Kolíbka
9.8.11 14:46

No Apolénku přikrmuju a kaká docela zdravě… :-D a nosánek mám celkem citlivý…
Ale víko koše + dvířka linky fungují aspoň u nás naprosto dostatečně

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.8.11 14:50

no u nas ne - treba ja to necitila, ale prisel manzel a ve dverich kuchyne spustil „v kosi je posrana plina, ze jo?“ takze celkem i ochotne zainvestoval - u prvni holky pred osmi lety stal kolem 1.200,– a to mne se z tehdejsiho nemenneho rodicaku 3.800,– davat nechtelo…

ten dortik z plenek je nadherny, uz jsem ho videla i tady, ze to nekdo dela a pak je moc pekny udelany z osusek a rucniku v barve jakou chcete…

• Citovat
  • Upravit
1611
21.2.13 15:34

Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
21.2.13 15:43

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:46

• Citovat
  • Upravit
1611
21.2.13 15:49
@Lamicka píše:
Mame kos s vikem v kuchynske lince a nic ven nesmrdi, vynasime kazdy den. Kdyz mam pocit, ze je plena extra smradlava, dam do anibakterial. sacku z DM. Kos na pleny je podle me zbytecna investice.pokud se tedy ptas na tohle :-)

jj, ptám. A jak vycházejí ty sáčky z DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
21.2.13 15:52

Příspěvek upraven 13.10.15 v 13:32

• Citovat
  • Upravit
3089
21.2.13 17:22

Nemáte někd oten koš Diaper Champ? Vážně uvažuji že koupím ten medium na 50 plen, protože mě nebaví každý den nosit pleny do kontejneru…který ani nemáme před barákem. A stejně, i když to dam do sáčku, tak než to vynesu, tak to tu smrdí. Ten koš se mi líbí, že se do něj používají obyčejné sáčky. Viděla jsme tu menší veliost na blešáku v německu a přijde mi, že to ten zápach ven nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
21.2.13 22:44

Koš na pleny je podle mě zbytečnost. Mám v ložinici na postýlce přebalovák, vedle komodu a normální koš co býval v kanclu na papír, takovejhle http://www.elexots.cz/…drovany.html
V něm pytel na odpadky a když se plína (i pokakaná) zatočí a zalepí, nic nám tam nesmrdí. Vynáším někdy každý den, někdy každý druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí