Koš na pleny x sáčky tesco

Anonymní
12.1.26 08:01

koš na pleny x sáčky tesco

Ačkoli jsem vůbec nemyslela, že to bude potřebný výdaj, budu muset koupit jedno nebo druhé uvedené v nadpisu.

Zkoušela jsem zabalit(plenu do sebe), vynáším denně, někdy i dvakrát, ale naprosto k ničemu, prostě doslovna rychna v celém bytě. Klidně do půl hodiny od vykonání potřeby a sundání plenky. Bydlím ve vysokém patře bez výtahu a opravdu reálné, abych s každou pos… plenkou běžela dolů i s dítětem(vykonává potřebu vícekrát za den) třeba v pět ráno v nočních úborech u obou.
Nemám balkon, nemám místnost, kde bych to zavřela a nevadilo to. Byt je malý a v létě bude hůř.

A teď co, aby to fungovalo, dívala jsem se na ty koše tommee tippee a četla jsem o nějkaých sáčcích z tesca. Sáčků bych spotřebovala tak cca 3 balíčky za měsíc určitě. Náplň do koše vydrží údajně měsíc. Náplň jsem viděla i za stovku, ale spíš by náhradní náplň vyšla velice podobně jako ty sáčky z tesca a koš je prostě cena navíc (cca 500 kč).
Chtěla bych zkušenosti, zda obojí funguje, popřípadě, co funguje lépe, pokud máte zkušenosti s obojím. A vydrží náplň opravdu měsíc?
Díky, anonym, údaje o bydlení považuji za soukromé.
Jinak dítěti je 11 měsíců, takže potřeba bude asi ještě rok, možná méně, možná více.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11817
12.1.26 08:12

Oboji celkem funguje. Měla jsem ten koš na pleny, náplň rozhodně měsíc asi nevydržela ale tak Spíše tak 14 dní až 3 týdny asi jo. Vynášeli jsme teda každý den i když nebyl úplně plny. Cítit to nebylo. Když přibylo druhé dítě v době kdy první bylo stále ještě na plenách (mám mezi dětmi rok a kousek) tak se koš pak naplnil během chvilky… Náplň byla pryč za týden… :lol: na cesty jsme používali ty Tesco sáčky a taky to pak v tašce nebo autě nebylo cítit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
12.1.26 08:17

Mela jsem koš, protože jsem ho dostala, a že by uplne tesnil, to rict nemuzu…a ty naplne byly drahe jak sviň. Kupovat bych ho nekupovala. Pak jsem tam davala normalni igelitky :lol: coz uplne teda neplnilo tu funkci, ale ja to mela ven do popelnice par kroku, takze jsem vynasela casto. Sacky jsem mela na cesty nebo na ven, docela to slo. Vzdy co nejvic vyklopit do zachodu, poradne utahnout tu plenku a pak ten pytlik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
12.1.26 08:21

Mám koš Korbell, na kočičí exkrementy teda, a sáčky kupuju ve velkém za pár korun na Temu.

Příspěvek upraven 12.01.26 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
12.1.26 08:59

Koš sem měla, je super, ale náplně jsou fakt drahé.
Koš se dá koupit klidně z 2. ruky na Vinted. Náplně kupovala kamarádka nějaké jiné, co tam pasovaly, ale zkušenost nemám.

Každopádně jsem ho poslala dál, protože mně přišel zbytečný.
S druhou dceru hážu pleny normálně do koše a nic necítím, když ten koš vyloženě neotevřu.
Ale máme takový ten vysunovací ve skříňce.

Příspěvek upraven 12.01.26 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.26 09:18

Měla jsem koš Magic a dávala do něj obyčejné sáčky na odpadky. Nic nesmrdělo, jen když se otevřel na výměnu sáčku.

• Citovat
  • Upravit
2831
12.1.26 09:35

Ja ho zdedila po kamaradce a poslala jsem ho zase darovanim dal, prisel mi zbytecny. Mela jsem bezny kos, daji se koupit i se zamkem na viko, ze to fakt tesni, normalne jsem casto vynasela a davala normalni sacky. Nesmrdelo to ani v lete a to jsme bydleli v rozpalenem podkrovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.1.26 09:39

Ja sem to teda házela do normálního koše a nic nikde nesmrdělo, holt mam asi dobrě těsnící kos :mrgreen: nicmene v tvém případě bych si asi koupila takove ty sáčky na psí bobky a plenu do nich vzdy strčila a zauzlovala, pak nebude cítit nic. Ty drahé koše do kterých musíš kupovat spesl pytle a náplně mi přijdou jako zbytečné vyhazování peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.26 22:34

Mam sáčky na psí hovinka a pokadene pleny dávám do nich. Docela jsem si to oblíbila a mam je treba i v autě na odpadky nebo kdyz jdu na cely den do prirody, tak v batohu. Stoji balíček tech sáčků 10 Kč a použiješ to na ledacos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí