Košilková diskuze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Děti košilky nemají. Mladší má zatím body tak táhnutí na záda neřeším a starší delší trička, aby mu nebyla zima. Sama tílko nosím jen, když vím, že budu v chladnu celý den venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mojmira píše:
@Jarka K košilky? to myslíš nátělník?
koukám, že tomu každý říká jinak
prostě spodní tílko pod triko…
nátělník, košilka, tílko…
@martina.se
máma mi jich už taky dost nakoupila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn nosí od podzimu do jara, ale máme doma dost chladno. U nás pro změnu všichni otravují s papučema, což syn nesnese a já teda taky i v největší kose chodím nejraději boso, takže se mnou nehnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
koukám, že tomu každý říká jinakprostě spodní tílko pod triko…
nátělník, košilka, tílko…
@martina.se
máma mi jich už taky dost nakoupila![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mladší (17 měs) nosí body, starší (6 let)nosí podzim až jaro košilky- bohužel poslední dobou máme problémy se střihy- spousta jí leze výstřihy triček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk je nosí nejvíc v létě na spaní místo pyžama a někdy na ven místo trika. V zimě je měl párkrát (asi by se to dalo spočítat na prstech jedný ruky
)
- Citovat
- Upravit
Nenosí. Ale jestli máš často nemocného syna, tak za vyzkoušení by to klidně stálo, ne?
Mu to neublíží.
- Citovat
- Upravit
Nenosí a nikdy nenosili.Ve školce a skole je oproti naší domácí teplotě pretopeno. Desetilety syn chodí celoročně v triku s krátkým rukávem a holým krkem, nebyl nemocný přes 3 roky, čtyřletá dcera nebyla nemocná dva roky. Sedmileta dcera ma občas třídenní virózu ale absencí tilka to fakt neni. V zimě nosí zahrnuté tričko v kalhotách a pasek, holá záda nemají. Stejně tak žádné me dítě nenosí v nasich mírných zimach punčochy, jedině na delší pobyt venku, kdyz bylo pod nulou, u nas letos pár dní. Nebo na hory.
My jako deti jsme je taky nenosili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K Košilky jsem jako malá nesnášela… máma mi je nikdy nedávala a babička mě pak na chodbě kontrovala a zase mi je navlíkala
(bydlejí ve dvougeneračním baráku) pamatuju si že jsem si je ve škole pak zase sundávala protože jsem byla jediná co je musela nosit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babicce bych vysvetlila, ze k nakaze dochazi pri styku s viry nebo bakteriemi a na to kosilka opravdu vliv nema. Naopak, kdyz je dite jeste v kvetnu tak navlecene, snadno se zpoti, prochladne a riziko onemocneni se spise zvysi. BTW, my se segrou jsme nosily otravne kosilky a rolaky cely detstvi a nemocny jsme byly stejne dost.
Příspěvek upraven 02.06.16 v 08:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám dcerce od cca 2 let, když je zima, aby jí netáhlo na záda, když jsem sehnala její velikost. Košilky mi přijdou normální, nejsou nějaké krajkové, ale spíš sportovní, aby jí netáhlo na záda, dala jsem ještě nedávno, když bylo studenější počasí. Bohužel je dcerka hodně malá a v její velikosti košilku sehnat, je umění, takže mám jen dvě a ty pořád opírám dokola:-).
Jinak já jsem z generace, co nosila košilky snad až do puberty, první podprsenku jsem měla snad v nějakých 18 letech, možná i později, vůbec mě nenapadlo ji nosit, prostě jsem nosila sodní košilky, v létě jen tričko:-). Takže starší generaci chápu, že na tom trvají. Já na tom samozřejmě netrvám, ale v zimě se hodí, já sama třeba na lyže nosím pod funkční triko s dl. rukávem košilku/nátělník/nevím, jak to nazvat - protože nesnáším to funkční triko zastrkané do lyžařských kalhot a zase nechci mít ty gatě na holém těle a táhlo by mi na záda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K děti nosí většinou v zimě když jsou mrazy. Teď je musí nosit mladší dcera, protože měla cca před 14 dny zánět močáku, ale má to jenom dočasně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavam, akorat v zime ma merino natelnik, ten davam, kdyz potrebuju zateplit, na horach, kdyz jdeme ven obcas… Do skolky ne, protoze tam by se upekl. Syn stejne nesnasi mit něco zastrceneho v kalhotach. Doma chodi normalne v triku s dlouhym, i v zime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K U nás to bylo taky tak-mamka pořád nadávala. Já jsem nátělník nikdy v životě neměla a vyrůstla jsem-tak jsem jí to taky řekla a natvrdo ať se nestará. Krutě-nešlo to po dobrém-ale pochopila a už mě neříká nic.
Ani syn nátělník nikdy neměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera nosí pouze v zimě, nebo zjara či na podzim, když je hodně chladno. V létě fakt ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit