Kosmetička a "dýško"

Renca127
22.10.11 11:49

kosmetička a "dýško"

Ahoj chci se zeptat,vy co chodíte na kosmetiku dáváte nějaké dýško,když platíte celou částku třeba 1000 kč?
jestli ano,kolik se dává navíc?díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
22.10.11 11:51

já nedávám nic,už tak na mě vydělaly dost:-)

• Citovat
  • Upravit
1751
22.10.11 12:09

Já nechávám, 30-50Kč, když jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.10.11 12:11

Taky nedávám nic navíc a chodím každých 5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.10.11 12:16

Dýško nechávám všude kde jsem se službami spokojená (Kromě potravin, trafiky atd :mrgreen: ) Záleží na částce jakou platím, čím větší částka, tím větší dýško. Více než 50 kč dýško nenechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.10.11 13:09

Ahoj, jsem nehtová designérka a dýško dostávám zhruba od 1/3 zákaznic. Dopředu s ním neppočítám, cena je stanovena ke spokojenosti obou stran. Samozřejmě když jej dostanu, jsem ráda, max. dostávám 50,– Kč. Že někdo nedá spropitné rozhodně nepovažuji za urážlivé. Osobně dávám dýško na zaokrouhlení ceny a vyhnutí se trapnému hledání drobných (nemám to ráda). při částce 1000,– Kč bych koukla do drobných a vytáhla třeba 20,–

P.S. Já jsem škrt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.10.11 13:10

Já pracovala jako kosmetička a dýško jsem dostala skoro vždy. Zajímavé je, že nejvíc dávaly takové průměrné ženské, které živily děti a třeba na dovolenou vůbec neměly. Daly 20, 30 i 50,–. Ale ty, na kterých bylo vidět, že „se mají líp“, si zpravidla nechaly vysázet celý zbytek. Například platily 795,–, daly dvoutisícovku a nechaly si to vrátit do koruny. Je to věc každého, já nechávám u kadeřníka nebo na pedi třeba dvacku nebo tricet korun.
A když nedáš, nikdo nemá právo se na tebe zlobit nebo koukat skrz prsty… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.10.11 13:25
KPKristy píše:
Já pracovala jako kosmetička a dýško jsem dostala skoro vždy. Zajímavé je, že nejvíc dávaly takové průměrné ženské, které živily děti a třeba na dovolenou vůbec neměly. Daly 20, 30 i 50,–. Ale ty, na kterých bylo vidět, že „se mají líp“, si zpravidla nechaly vysázet celý zbytek. Například platily 795,–, daly dvoutisícovku a nechaly si to vrátit do koruny. Je to věc každého, já nechávám u kadeřníka nebo na pedi třeba dvacku nebo tricet korun.
A když nedáš, nikdo nemá právo se na tebe zlobit nebo koukat skrz prsty… :nevim:

To víš, proto jsou z nich boháči :-) Korunka ke korunce.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.10.11 13:26
Kallkapa píše:
KPKristy píše:
A když nedáš, nikdo nemá právo se na tebe zlobit nebo koukat skrz prsty… :nevim:
To víš, proto jsou z nich boháči :-) Korunka ke korunce.. :lol:

No vidíš, to mě nenapadlo! :lol:
To bude ono, asi to tak začnu taky dělat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.10.11 20:54

Já si u kozmetičky po ošetření i kupuji kozmetiku, takže celková částka je pak „pěkná“. Dýško dávám dle situace - když se to dá dobře zaokrouhlit, tak ano. Někdy taky ne a necítím se „vinna“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
22.10.11 20:58

nechávám vždy,jsem maximálně spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová