Kosmetika Ziaja

832
13.4.13 21:16

Kosmetika Ziaja

Ahojky co říkáte na tuto kosmetiku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12327
13.4.13 21:23

Ahoj já tuto kosmetiku používám a sem zní nadšená už jí používám asi 6let!! Mám hodně citlivou pokožku na obličeji a po všech drahých krémech mě pálela a flekatěla, teď používám kozí krém a super, nic nepálí, nesvědí a krásně se vsřebá a ještě za super prachy. Na ruce mám taky kozí krém přímo na ruce a na tělo používám kakaový máslo perfekní nic lepšího sem neměla i sg používám i na intimní hygienu můžu jen a jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
13.4.13 22:41

Taky jsem spokojená, měla jsem kakaové máslo a teď používám krém na zpevnění po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.4.13 22:48

Mám krém na obličej a je příjemný, pak jsem si jednou koupila odličovač očí a ten jsem vyhodila, neodlíčil totiž lautr nic, ale to asi nebude značkou, ale typem, byla to vodička, jinak používám spíš odlič. mléka (potřebovala jsem malé „cestovní“ balení, což ten Ziaja vyhovoval :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.4.13 23:03

@kitty77 ahoj, měla jsi kakaové máslo na tělo nebo obličej? já uvažuji nad tím tělovým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.4.13 08:12

@mimiabc na tělo, pěkně voní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
14.4.13 08:14

Já mám růžový peeling, a ten je super. Pak jsem si koupila kozí krémy na obličej a ty mi teda vůbec nevyhovují a nepoužívám - mám přes zimu hodně suchou pleť a po těhlech krémech se mi úplně šupinkatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
10.8.14 22:40

Kde nakupujete tuto značku? Nikde ji nemůžu sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
10.8.14 22:49

Mívají ji menší kosmetické obchůdky, takové ty drogerky, kde mají spostu laků náhražek drahých voňavek, sponeček a podobné ptákovinky. U nás je třeba na poliklinice nebo v domě kultury apod. My jí prodávali i ve zdravotnických potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.8.14 23:12

Já mám oblíbenou řadu s mořskými řasami, měla jsem od nich krém na oči, denní a noční krém a všechno super. Krámek pro Pražačky je v ulici Růžová, vedle hlavní pošty - v Jindřišský. Jinak se občas něco dá sehnat v menších drogérkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
11.8.14 00:40

Ja pravidelne nakupuji ve vmd drogerie cz a maji tam vse levnejsi a sprchac s kozim mlekem a mam vyhlidnute dalsi vyrobky od nich, vzdy za me super ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.8.14 06:37

Když jsem ještě kupovala krém s kozím mlékem tak jsem pro něj chodila do takové malé drogerie a pak jsem ho ještě objevila v intersparu ale už je to asi tak rok co jsme ho nekupovala tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
9.1.15 22:51

Mela jsem jejich micelarni vodu, mozna spis pletovou, zeleny obal s olivami. Velka spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.2.16 10:47

Holky pouzivate i na miminka? nekdo zkusenost s timto?? ZIAJA Baby krémový sprchový olej 300ml pro děti /Mořský koník/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.3.19 20:27
@Terka20 píše:
Ahojky co říkáte na tuto kosmetiku… :mavam:

já jsem ji používala hodně dávno a hodně dlouho. Jak radu z kozího mlíka, tak právě tuhle kakao…měla jsem snad všechno :D je výtečná. Právě se k ní chci vracet, protože je to asi jediný typ začky, která tě nepřekvapí, když na trh dodá novinku. Kvalita, cena…topka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí