Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj já tuto kosmetiku používám a sem zní nadšená už jí používám asi 6let!! Mám hodně citlivou pokožku na obličeji a po všech drahých krémech mě pálela a flekatěla, teď používám kozí krém a super, nic nepálí, nesvědí a krásně se vsřebá a ještě za super prachy. Na ruce mám taky kozí krém přímo na ruce a na tělo používám kakaový máslo perfekní nic lepšího sem neměla i sg používám i na intimní hygienu můžu jen a jen doporučit ![]()
Taky jsem spokojená, měla jsem kakaové máslo a teď používám krém na zpevnění po porodu ![]()
Mám krém na obličej a je příjemný, pak jsem si jednou koupila odličovač očí a ten jsem vyhodila, neodlíčil totiž lautr nic, ale to asi nebude značkou, ale typem, byla to vodička, jinak používám spíš odlič. mléka (potřebovala jsem malé „cestovní“ balení, což ten Ziaja vyhovoval
).
@kitty77 ahoj, měla jsi kakaové máslo na tělo nebo obličej? já uvažuji nad tím tělovým ![]()
Já mám růžový peeling, a ten je super. Pak jsem si koupila kozí krémy na obličej a ty mi teda vůbec nevyhovují a nepoužívám - mám přes zimu hodně suchou pleť a po těhlech krémech se mi úplně šupinkatí..
Mívají ji menší kosmetické obchůdky, takové ty drogerky, kde mají spostu laků náhražek drahých voňavek, sponeček a podobné ptákovinky. U nás je třeba na poliklinice nebo v domě kultury apod. My jí prodávali i ve zdravotnických potřebách.
Já mám oblíbenou řadu s mořskými řasami, měla jsem od nich krém na oči, denní a noční krém a všechno super. Krámek pro Pražačky je v ulici Růžová, vedle hlavní pošty - v Jindřišský. Jinak se občas něco dá sehnat v menších drogérkách.
Ja pravidelne nakupuji ve vmd drogerie cz a maji tam vse levnejsi a sprchac s kozim mlekem a mam vyhlidnute dalsi vyrobky od nich, vzdy za me super ![]()
Když jsem ještě kupovala krém s kozím mlékem tak jsem pro něj chodila do takové malé drogerie a pak jsem ho ještě objevila v intersparu ale už je to asi tak rok co jsme ho nekupovala tak nevím
Mela jsem jejich micelarni vodu, mozna spis pletovou, zeleny obal s olivami. Velka spokojenost.
Holky pouzivate i na miminka? nekdo zkusenost s timto?? ZIAJA Baby krémový sprchový olej 300ml pro děti /Mořský koník/
@Terka20 píše:
Ahojky co říkáte na tuto kosmetiku…
já jsem ji používala hodně dávno a hodně dlouho. Jak radu z kozího mlíka, tak právě tuhle kakao…měla jsem snad všechno
je výtečná. Právě se k ní chci vracet, protože je to asi jediný typ začky, která tě nepřekvapí, když na trh dodá novinku. Kvalita, cena…topka