Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, chci se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s přípravkem Biosil? Pomáhá opravdu proti vypadávání vlasů a zlepšuje nehty? Popřípadě, jaký jiný přípravek mi můžete doporučit? Předem děkuji za odpověďi ![]()
@Eluve Mě pomohl vždy. A naposledy jsem si k němu přidala pupalku. Ale zabere to až za čas, u mě asi měsíc.
Asi jo
beru ho asi 2 měsíce a nějak často si musím barvit vlásky
![]()
Biosil ďobu ale nic moc..mě pomohlo a i po porodu hodně tohle:
Paradoxně na vlasy mi nějak extra nepomohl, ty mi rychleji růst nezačaly, ale na nehtech to poznat bylo a nohy a spol jsem si musela holit častěji než předtím… ale uvidíme, beru ho zatím tři měsíce… ![]()
@Eluve píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s přípravkem Biosil? Pomáhá opravdu proti vypadávání vlasů a zlepšuje nehty? Popřípadě, jaký jiný přípravek mi můžete doporučit? Předem děkuji za odpověďi
Mně ano - ale až po delší době, cca po třech měsících pravidelného užívání.
Musím se přidat. Po porodu mi hodně padají vlasy.Ale nepomohlo mi nic.Snad by pomohla změna jídelníčku, ale na to nemám energii.
@Regina Hero píše:
@pavučina a k čemu je dobrá pupalka?
Pupalka dvouletá mimo jiné podporuje růst vlasů. Je toho víc na co má pozitivní účinky, mě ji doporučila kadeřnice. Při mytí mi teď zůstane daleko míň vlasů v ruce. ![]()
Řekla bych, že po delším užívání Biosilu nějaký posun k lepšímu vidět byl, ale žádný zázrak to není.
U mě naprosto nic…snědla jsem ho kvanta. stejně tak revalidu. hold některým z nás nejsou husté a pěkné vlasy dány…
(a to ještě nejsem těhotná)
@Eluve píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s přípravkem Biosil? Pomáhá opravdu proti vypadávání vlasů a zlepšuje nehty? Popřípadě, jaký jiný přípravek mi můžete doporučit? Předem děkuji za odpověďi
Nepomohl mi ani po roce braní, spíš jsem zaznamenala zvýšenou chut k jídlu
@pavučina píše:
Pupalka dvouletá mimo jiné podporuje růst vlasů. Je toho víc na co má pozitivní účinky, mě ji doporučila kadeřnice. Při mytí mi teď zůstane daleko míň vlasů v ruce.
díky, tak to ji vyzkouším…