Pomáhá Biosil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
11.7.14 18:00

Já jsem ho začala užívat asi před týdnem. Slyšela jsem že na nehty pomuže tak cca za 14 dní a na vlasy opravdu za delší dobu, tak po 2-3 měsících. No snad mi pomuže, bo vlasy mi teda padají strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.7.14 18:03

Taky jsem někde četla že se po něm přibírá, ale lékárníce mi řekla že tam se nemá z čeho přibírat. No jim ho týden zatím, vždy po snídani a zatím teda jsem nepřibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
31.7.14 12:00

Ahoj, poslední dva měsíce mi začely nadměrně vypadávat vlasy. Myslela jsem si, že se to za nějakou dobu zmírní a že za to může vysazení HA Chloe, kterou jsem vysadila před půl rokem. Ale to by byl nějak zpožděný vedlejší účinek z vysazení až po čtyřech měsících, nemyslíte? :( Pak mě taky napadlo, že už čtvrtý měsíc beru novou, nízkohormonální antikoncepci, ale ta by snad vliv na vypadávání vlasů mít neměla, když zatěžuje tělo co nejméně, nebo jste se s tim některá setkala? Už jsem z toho nešťastná jak vlasy ubývaji a řídnou, tak jsem si koupila Biosil Plus. Jelikož už jsem na tom opravdu špatně, myslíte, že by vadilo místo jedné tabletky denně vzít dvě? :nevim: Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
31.7.14 12:39

@14111995 Jak dlouho ten Biosil beres? Ja bych dodržovala dávkování co je napsané na obalu, Biosil je super, Ja sem s nim byla velmi spokojena, když tak ho ber dva-tri měsíce v kuse a pravidelně, ony se ty výsledky urco dostaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
31.7.14 17:36

@Digggisek Dnes jsem si v 11h vzala první prášek. No jo, jenže za dva, tři měsíce už nemusim mít místama vlasy :| Každopádně díky za radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.10.14 21:51

Ahoj, tak jsem brala Biosil plus 60 dní jednu tabletu denně a na vlasech nepozoruji žádné výsledky. Nehty jsou možná pevnější, ale žádný zázrak. Také jsem se po Biosilu cítila občas nafouklá. Prý to způsobuje vitamín B. Takže za mě Biosil ne. Možná ho beru krátce, aby byl vidět rozdíl na vlasech, ale třeba za tři měsíce bych mohla mít 5kg navíc.. Teď začínam s Revalidem. Je sice dražší, tak snad o to bude i lepší. A co Vy? Jaké máte zkušenosti s Biosilem Plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
5.10.14 21:54
@14111995 píše:
Ahoj, tak jsem brala Biosil plus 60 dní jednu tabletu denně a na vlasech nepozoruji žádné výsledky. Nehty jsou možná pevnější, ale žádný zázrak. Také jsem se po Biosilu cítila občas nafouklá. Prý to způsobuje vitamín B. Takže za mě Biosil ne. Možná ho beru krátce, aby byl vidět rozdíl na vlasech, ale třeba za tři měsíce bych mohla mít 5kg navíc.. Teď začínam s Revalidem. Je sice dražší, tak snad o to bude i lepší. A co Vy? Jaké máte zkušenosti s Biosilem Plus?

Já s ním byla spokojená, a že bych po něm byla nafoukouklá, toho jsem si nikdy nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.10.14 22:08

@carola Je možné, že mi vlasy začely padat z hormonální nerovnováhy. Proto mi třeba vitamíny nepomohly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
5.10.14 22:44

@14111995 mně nejvíc pomohlo lněné semínko. konkrétně jedna kávová lžička denně. po čtvrt roce to bylo hodně poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
5.10.14 22:54

@Makin na vlasy nebo nehty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
5.10.14 23:00

@mlsalkaM vlasy. poradil mi to kadeřník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.10.14 07:34

Mne Biosil pomohl v kombinaci s cistym Beckem a pak taky hodne Revitalon :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.10.14 07:35

@Makin Diky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.4.16 23:15

Nevidím výsledky

Biosil beru už asi půl roku né-li víc. Na vlasy to účinek nemá. Možná nehty jsou lepší. Beru to aspoň pro lepší pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.7.16 19:44

Musim rict ze me na vlasy zabral Bioaquanol U, je to vodicka co se vtira do vlasu, ale nemasti vlasy. Bioaquanol H bych nepouzivala peotoze obsahuje i paraben ale ten U me cisty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí