Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nepomohl mi vubec, dobrou zkusenost mam s Panthenolem v kapslich ![]()
@smurfka píše:
Biosil ďobu ale nic moc..mě pomohlo a i po porodu hodně tohle:
Souhlas ![]()
Děkuji moc za odpověďi
Mě tento přípravek doporučila kadeřnice a mluvila o něm jako o hotovém zázraku, takže právě sbírám recenze
Stačilo by, aby mi tolik nepadaly vlasy, s pletí ani s nehty problémy nemám. Naštěstí
![]()
Ahoj, mně pomohly vitamíny na vlasy Revalid. Kupovala jsem je v lékárně.
@želvy píše:
Ahoj, mně pomohly vitamíny na vlasy Revalid. Kupovala jsem je v lékárně.
A na kolik peněz to vychází? Jak je dlouho potřeba užívat, než se dostaví výsledek? díky moc ![]()
Z vlastní zkušenosti doporučuji Quinoral(červený). Není to sice žádná láce, ale u mně fungoval na 100 %. Zlepšení bylo znát cca po 6–8 týdnech. Chce to investovat alespoň do tříměsíční kúry.
Ahoj
!
Teprve týden jím Biosil na vlasy a poslední 2dny pozoruji na sobě nafouklé břicho a těžko od žaludku. Myslíte, že je to z něho? Nikde jsem nenašla jeho příp. nežádoucí účinky. Nemáte některá podobnou zkušenost?
@luculkak nic takovýho jsem neměla, brala sem ho 2 měsíce.
Pak jsem s tim skončila protože jsem po něm přibírala ![]()
@mokkamona píše:
@luculkak nic takovýho jsem neměla, brala sem ho 2 měsíce.
Pak jsem s tim skončila protože jsem po něm přibírala
Taky jsem slyšela, že se po něm přibírá.
@RadkaNova já ho brala půl roku a nepřibrala jsem ani deko… a že přiberu už jen při pohledu na zákusek za výlohou ![]()
@Regina Hero Děkuju, opravdu jsem se lekla…
začaly se mi totiž dělat ty skvrny na nehtech, což jsem slyšela, že je nedostatek vápníku. V lékárně mi doporučili BIOSIL a hnedle že si mám dát dvojité dávky (víc, než je na letáku??? Je to normální?)
to by mi tak přistalo, řešit mimo svoje nehty ještě svůj břuch!!!
![]()