Lesk na rty - poraďte

461
11.4.13 14:00

Lesk na rty - poraďte

Ahoj holky, chtěla jsem si koupit nějaký pěkný kvalitní lesk na rty. Docela jsem byla spokojená s Max Faktor č. 34 Spicy Crystal. Vlastně jsem si teď chtěla koupit ten samý, ale bohužel ho nemůžu najít. Nevíte někdo, jestli je třeba napřečíslovali nebo ho už přestali vyrábět. Budu ráda, když mi poradíte jiný hezký lesk, podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
11.4.13 14:01

Juicy Tube od Lancome nebo Chubby Stick od Clinique

• Citovat
  • Upravit
3832
11.4.13 14:19

Mám Juicy od Loreal a taky super. Je pravda, že jsem měla jeden od MF a ten byl fantastický, ale pak ho přestali vyrábět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
11.4.13 15:02

Barevny nebo prusvitny? Ja mam barevny Gel tint od Essence, krasne barvy, navic dost dobre chutna :D (coz nekomu muze vadit :) a vydrzi, navic za tu cenu..

• Citovat
  • Upravit
20.4.20 13:50

Lesk a balzám na rty

Holky poradte prosim nejaky dobry balzam na rty, mam velmi suche a popraskane rty, odlupuje si mi tam vzdycky takova ta kuzicka a je to fakt hnusny…krvaci to a proste hruza. Potrebuju takovy ktery je proti popraskanym a suchym rtum, vyzivuje a hydratuje, obnovuje…a také lesk na rty ktery zjemni a zhebci, hydratuje rty..nejlepe asi bezbarvy ale muze byt trochu do ruzova, aby vydrzel nekolik hodin, vodeodolny, trochu taky pro ten objem, vim ze pozadavku na ten lesk je asi moc, ale chci konecne najit nejaky kvalitni, predem diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
20.4.20 13:55
@jejekksjhsd píše:
Holky poradte prosim nejaky dobry balzam na rty, mam velmi suche a popraskane rty, odlupuje si mi tam vzdycky takova ta kuzicka a je to fakt hnusny…krvaci to a proste hruza. Potrebuju takovy ktery je proti popraskanym a suchym rtum, vyzivuje a hydratuje, obnovuje…a také lesk na rty ktery zjemni a zhebci, hydratuje rty..nejlepe asi bezbarvy ale muze byt trochu do ruzova, aby vydrzel nekolik hodin, vodeodolny, trochu taky pro ten objem, vim ze pozadavku na ten lesk je asi moc, ale chci konecne najit nejaky kvalitni, predem diky moc

Ahoj, doporučuji tedy jen na ty popraskané rty. Je to balzám. Ale na regeneraci super. Stojí ale okolo 180,–.. Mají je v lékárně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 14:47

@jejekksjhsd
Používám občas jelení lůj. Žádné lesky na puse nesnesu. Nesmí se to nadužívat. Pusa tak trošku zchoulostiví. Zaměřila bych se na vnitřní výživu - doplnila vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.4.20 15:25

Za mne take bioderma a nebo ruzovy od salosuu, ale ten je takovy ten „hrabaci“ takze ten pouzivam jen doma na noc, rekla bych ze je i lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí