Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
dost vážně uvažuji o tom, že si domů pořídím ultrazvukovou špachtli. Nemáte s tím někdo zkušenosti.
Já bych raději nějákou profesionální - našla jsem za 8-10 tisíc - má 250.000 impulsů za sekundu. Ty levnější do 5.000,– mají jen 25.000 impulsů/sec.
Je zde nějáká kosmetička, která by mi dokázala popravě říct, zda ta levnější má vůbec nějáký efekt?
Chodím jednou za měsíc na kosmetiku za 420,– Kč, moje kosmetička není zrovna z nejpříjemnějších, té se vůbec ptát nechci. Návratnost by tedy za nějáký čas také byla.
Nevím zda je na některé nutné používat vodivý gel - ta moje kosmetička používá pouze navlhčený (vodou) tamponek…
Můžu si touto profesionální špachtlí (s více impulsy) poškodit pleť či dokonce zdraví?
Je nutné mít nějáké školení, nebo jen dělám to co kosmetička - jezdím tlakem po obličeji? Nejsem si jista zda dávají podrobný návod k těmto přístrojům.
Máte někdo tento přístroj doma? Jste spokojeni? Skutečně vylézají ucpané póry?
Já to nikdy přímo neviděla, jen chodím na čištění pleti s tím, že pro sebe něco dělám.. Kosmetička říká, že je to rozhodně lepší, než když jsem přišla poprvé. Já nějáký extra vizuelní zázrak popravdě nepozoruji. Ale bojím se s čištěním přestat ![]()
Moje kosmetička si toto také teď pořídila, už mi to dělala dvakrát a popravdě řečeno, nic moc efekt nevidím, pak to ještě dočistí ručně, ale že by všechny černé tečky zmizely, to ani náhodou. Kosmetika mně stojí 720
(obyčená malá kosmetika v okrajové části Brna!). Ale paní jinak moc šikovná.
Neinvestovala bych do toho ani těch 5 tis, natož 10, myslím že to velký efekt nemá.
Ja za tohle cisteni v praze platim 500-600 a mne to pomaha…mozna zavisi na typu pleti a typu akne
ale jinak neporadim, zkus vygooglit nejake diskuze
No já žádné akné nemám jen ty cerne tecky a to říkala kosmeticka sama ze to působí jen na ty povrchové nečistoty. Ty hlubší stejně musí vzít ručně.
Zkuste to co meli v Postrizinach…mama to ma doma (cenu nevim) a je to super..opravdu to na ruzne fujtajbly na obliceji pusobi, ale chce to rano, vecer a pravidelne ![]()
Koupila jsem typ NGL, pochopitelne mi ji poslali bez navodu. Pouziti znam od kosmeticky a neco z youtube, jen se mi plete, cisteni je jakou straniu? Vim, ze z jedne strany se uziva na cisteni a z te druhe na zapracovani sera nebo pletove vody, ale nevim, ktera je ktera
Dik, na youtube to nejak nechapu
Obnovuji diskuzi. Máte některá tu špachtli doma a jste spokojená? Stačí na domácí použití levnější?
Dobrý den,
uvažuji o koupi ultrazvukové špachtle, ale nechci koupit nějaký „šmejd“ a proto píšu tady o rady a zkušenosti, zda se to vyplatí na „domácí“ použítí? ![]()
Mám vytipovanou tuhle špachtli http://www.slevnuj.cz/…tic-pleti-1/?….
A jak tak hledám různé recenze, tak jsem i narazila na teleshoppingu na Ultrazvukovou špachtli Wonder sonic za 400 Kč, což mi příjde úplná pitomost, ale nemáte někdo s ní zkušenost?
Děkuji za rady a zkušenosti!!
![]()
@Evaa.j píše:
Ahoj,
dost vážně uvažuji o tom, že si domů pořídím ultrazvukovou špachtli. Nemáte s tím někdo zkušenosti.
Já bych raději nějákou profesionální - našla jsem za 8-10 tisíc - má 250.000 impulsů za sekundu. Ty levnější do 5.000,– mají jen 25.000 impulsů/sec.
Je zde nějáká kosmetička, která by mi dokázala popravě říct, zda ta levnější má vůbec nějáký efekt?
Chodím jednou za měsíc na kosmetiku za 420,– Kč, moje kosmetička není zrovna z nejpříjemnějších, té se vůbec ptát nechci. Návratnost by tedy za nějáký čas také byla.
Nevím zda je na některé nutné používat vodivý gel - ta moje kosmetička používá pouze navlhčený (vodou) tamponek…
Můžu si touto profesionální špachtlí (s více impulsy) poškodit pleť či dokonce zdraví?
Je nutné mít nějáké školení, nebo jen dělám to co kosmetička - jezdím tlakem po obličeji? Nejsem si jista zda dávají podrobný návod k těmto přístrojům.
Máte někdo tento přístroj doma? Jste spokojeni? Skutečně vylézají ucpané póry?
Já to nikdy přímo neviděla, jen chodím na čištění pleti s tím, že pro sebe něco dělám.. Kosmetička říká, že je to rozhodně lepší, než když jsem přišla poprvé. Já nějáký extra vizuelní zázrak popravdě nepozoruji. Ale bojím se s čištěním přestat
Zazrak nevidis.sis odpovedela. a kosmeticka chce kseft.
Ahoj, byla jsem 3× v doporucenem intervalu na profesionálním osetreni utz spachtli a vysledek zadny! Zajděte to nejdriv aspon jednou vyzkoušet, nez si pristroj koupite.
Ahoj,
i kdy už je diskuze stará tak mi to nedá abych napsala recenzi.
Byla jsem u kosmeticky v praze, celkem jsem zkusila 3 kosmeticky a musím říct že ultrazvuková špachtle rozhodně funguje! ALE,…
Musí to být opravdu drahá a pokud kosmetička má jen tu ruční a levnou tak s tím moc zázraku neudělá.
Oživují diskuzi. Ultrazvuková špachtle je úžasná a účinná, i kdyz se Vám to třeba nezdá, ale to co vyčistim z pleti je mnohdy neuvěřitelné. Mnohdy jsou černé tečky moc hluboko ( ale z povrchu pleti to bere takový hnus, až to nechanechapu). Kupovat si profesionální špachtle na doma je podle mne nesmysl a ty za pár set jsou víte na co…
No ja. musim rict, ze u mne funguje jenom rucni profi cisteni…mela jsem ucpane pory, po pouziti spachtle u kosmeticky zustali stejne ucpane..takze za mne, rucni cisteni je porad top ![]()
Mám asi za 1300kč a zatim jsem ji použila asi 2×, trochu pleť vyčistí a prokrví, ale zázraky nečekejte
Dobrý den, jsem kosmetička a ultrazvuk používám ale nyní jsem zjistila že jsem těhotná a u špachtle je napsano že jí nesmí používat těhotné..ale na sobě jí nepoužívám pouze s ní pracuji..nemáte někdo s tímto zkušenosti? Mohu s ní pracovat dal? Neublíží to miminku? ![]()