Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím! Obnovují diskuzi. Stojí to opravdu za to, pomáhá? Dost se mi ucpávají póry (jakože extrémně, už dlouho) a když se snažím čistit sama, většinou to dopadne špatně. A doporučily byste mi konkrétní typ/značku?
Ahoj obnovuji diskuzi - chtěla bych si koupit ultratvukovou špachtli a bohužel si nevím rady s výběrem. Nikde jsem k tomu nějakou obsáhlejší recenzi na jednotlivé značky nenašla ![]()
Má červené a modré světlo, které nabízí některé typy špachtlí, nějaký efekt?
Obnovuji diskuzi.
Objednala jsem si domácí profi studio. Včera mi to přišlo a jsem nadšená. Jedná se o ZEITGARD PRO 4v1..jen tam čistící kartáček na obličej, se kterym by mělo být čištění pleti 10× efektivnější než ruční čištění.. Ultrazvuková špachtle, galvanická Žehlička na obličej a to čtvrté je hlavice proti celulitidě, tu jsem ještě nestihla vyzkoušet..ale ta špachtle co všechno vytáhla, to jsem se nestačila divit 😳.
Tohle je po prvním použití, fakt nekecám, já tam ten rozdíl teda vidím! Jsem ohromená
ten kdo je starší, budou výsledky viditelnější
@cicik mám od LR na doporučení od kamarádky a jsem s tím opravdu spokojená. Mohu Vám klidně poslat do zprávy ještě nějaké fotky, jak to vypadá a tak ![]()