Vaše zkušenosti s přípraavky na kudrnaté vlasy

173
9.4.13 11:27

Vaše zkušenosti s kudrnatými vlasy.

Mám přirozeně vlnité vlasy a bohužel i velmi jemné. Co by jsem mi poradili za přípravky na tyto vlasy? A nebo napište jaké přípravky používáte Vy a s čím jste spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Fey
150
9.4.13 11:31

Já je mám taky přirozeně kudrnatý a mám je docela silný, jakou máš hustotu vlasů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.4.13 11:34

Řekla bych, že málo a taky mi dost padají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
9.4.13 11:42

Aha, tak co v první řadě se poptat v lékárně na náký vitamíny? a třeba koupit tento přípravek Revlon Šampon na vlasy pro Posílení vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.13 12:24

Ahoj, taky jsem kudrnata, vlasy mi padaji dost, ale jinak bych rekla pomerne silne.. ted mam sampon proti krepatosti a sera z Avonu, ale doposud mi snad nejlip sedly sampony od Dove :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.13 12:27

@Fey jednu dobu jsem brala GS Eladen, na vlasy a nehty, po dobu uzivani dobry, ale po vysazeni des :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
9.4.13 12:41

Nemůžu si pomoct, ale Balea - DM šampón, kondicionér i takový přípravek na oživení, oranžová tuba, za pár kaček. Jen když už dochází, hůř se to doluje, prostě jak obrovská pasta na zuby. Ale chválí si to i holky s trvalou a s různou kvalitou vlasů. Pak je dobré to doplnit a aspoň 2 měsíce brát obyčejný Biosil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.4.13 13:54

Biosil jím už půl roku. A musím říct, že se mi hlavně zlepšily nehty na rukou. Ty mám fakt nádherný. No ještě vyřešit ty vlasy.
Ale děkuji za rady. Přípravky koupím a vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.13 15:47

@Anjes jo, ty DMkovy jsou super, ale prestali mi prodavat merunkovy a vsechny ostatni mi smrdi, takze smula :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.4.13 21:14

A používáte nějaká tužidla, vosky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
9.4.13 22:06

Právě od DMka je v té „oranžové“ řadě na vlnité vlasy i takový krém na oživení vln. Co drží možná ještě líp, je Loreal Hot curl, růžová lahvička s rozprašovačem 150 ml, nastříkat a vyfénovat nebo jinak tepelně upravit. Pro jemnější vlasy bych volila asi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.4.13 07:57

@Anjes Děkuji za radu. Já používám pěnové tužidlo na vlnité vlasy od Welly. Ale moc ráda vyzkouším něco nového. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí