Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mám přirozeně vlnité vlasy a bohužel i velmi jemné. Co by jsem mi poradili za přípravky na tyto vlasy? A nebo napište jaké přípravky používáte Vy a s čím jste spokojeni.
Já je mám taky přirozeně kudrnatý a mám je docela silný, jakou máš hustotu vlasů?
Aha, tak co v první řadě se poptat v lékárně na náký vitamíny? a třeba koupit tento přípravek Revlon Šampon na vlasy pro Posílení vlasů
Ahoj, taky jsem kudrnata, vlasy mi padaji dost, ale jinak bych rekla pomerne silne.. ted mam sampon proti krepatosti a sera z Avonu, ale doposud mi snad nejlip sedly sampony od Dove ![]()
@Fey jednu dobu jsem brala GS Eladen, na vlasy a nehty, po dobu uzivani dobry, ale po vysazeni des ![]()
Nemůžu si pomoct, ale Balea - DM šampón, kondicionér i takový přípravek na oživení, oranžová tuba, za pár kaček. Jen když už dochází, hůř se to doluje, prostě jak obrovská pasta na zuby. Ale chválí si to i holky s trvalou a s různou kvalitou vlasů. Pak je dobré to doplnit a aspoň 2 měsíce brát obyčejný Biosil.
Biosil jím už půl roku. A musím říct, že se mi hlavně zlepšily nehty na rukou. Ty mám fakt nádherný. No ještě vyřešit ty vlasy.
Ale děkuji za rady. Přípravky koupím a vyzkouším.
@Anjes jo, ty DMkovy jsou super, ale prestali mi prodavat merunkovy a vsechny ostatni mi smrdi, takze smula ![]()
Právě od DMka je v té „oranžové“ řadě na vlnité vlasy i takový krém na oživení vln. Co drží možná ještě líp, je Loreal Hot curl, růžová lahvička s rozprašovačem 150 ml, nastříkat a vyfénovat nebo jinak tepelně upravit. Pro jemnější vlasy bych volila asi to.
@Anjes Děkuji za radu. Já používám pěnové tužidlo na vlnité vlasy od Welly. Ale moc ráda vyzkouším něco nového. ![]()