Kost v klobáse?

Anonymní
25.4.23 14:15

Kost v klobáse?

Holky našly jste někdo kost v klobáskách? Nikdy jsem to nejedla a teď to viděl malej u dědy a chce to uvařit. Máme domácí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76380
25.4.23 14:17
@Anonymní píše:
Holky našly jste někdo kost v klobáskách? Nikdy jsem to nejedla a teď to viděl malej u dědy a chce to uvařit. Máme domácí.

co máte domácí? kosti nebo klobásky?
nerozumět tvému dotazu :nevim: co viděl malej u dědy? kost nebo klobásku?
a proč jsi anonymní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
25.4.23 14:23

@stinga promiň uklikla jsem se o políčko :D malej viděl jist dědu klobasky a doma o ne teď prosil, máme v mrazáku nějaké domácí co dovezl muž a ptám se, jestli jste v tom někdy našly kost nebo jestli není problém mu to dát. Má 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243
25.4.23 14:24

Občas se může objevit chrupavka, ale nevidím problém v tom, aby 6leté dítě snědlo klobásu. Kousat snad umí, i kdyby tam našlo něco tužšího, tak to vyplivne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76380
25.4.23 14:25
@Ema_Emi píše:
@stinga promiň uklikla jsem se o políčko :D malej viděl jist dědu klobasky a doma o ne teď prosil, máme v mrazáku nějaké domácí co dovezl muž a ptám se, jestli jste v tom někdy našly kost nebo jestli není problém mu to dát. Má 6.

má 6 roků? tak zdravé to není, ale proč by nemohl občas klobásku?
a když máte domácí, tak snad si tam kosti nedáváte?
nikdy jsem nenašla kost v klobásce - ani v domácí ani v kupované, spíš tam bývají špeky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
25.4.23 14:25

@Ema_Emi ne, kost v tom nemá co dělat…není problém mu je dát, je mu 6 let, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.4.23 14:27

Ne, na to jsi prisla kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
25.4.23 14:30

Díky moc všem. Říkám nevím nekupuju to a nikdy jsem to nejedla, pořádně nevím, jak se to děla, tak raději se ptám, jelikož malej furt dost hltá a nejednou jsme řešili problémy spojené s jídlem :D a @stinga domácí jsou, ale nevím od koho, jsou dovezené od nějakého manželova známého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22859
25.4.23 14:31

Neměla by tam být kost, ale sem tam chrupka být může. Uzeniny zdravé nejsou, ale občas, proč ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
25.4.23 14:34

@Ema_Emi tak jestli to pořádně nerozkouše, může maximálně zvracet ;) ale dala bych u jí…proč ne…mohl mu dát ochutnat už děda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
25.4.23 14:38
@Ema_Emi píše:
Díky moc všem. Říkám nevím nekupuju to a nikdy jsem to nejedla, pořádně nevím, jak se to děla, tak raději se ptám, jelikož malej furt dost hltá a nejednou jsme řešili problémy spojené s jídlem :D a @stinga domácí jsou, ale nevím od koho, jsou dovezené od nějakého manželova známého

A kdyby tam náhodou byla a on ji zhltl, tak to zas přece vykadí, nebo kde vidíš problém?

• Citovat
  • Upravit
11559
25.4.23 15:12

Kost může být spíš problém na zub, než na žaludek. Z domácí výroby tam moc šanci na kost nevidím. Kupovanou spíš, protože tam mohou použít separát. Ale ani tak by tam nic jako 1 cm+ kost být neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
25.4.23 18:19
@Ema_Emi píše:

Přesně l. Protože každej kdo si doma dělá klobásy, tak tam pomele celé prase s kusem lina projistotu. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76380
25.4.23 21:24
@Cenarius píše:
Přesně l. Protože každej kdo si doma dělá klobásy, tak tam pomele celé prase s kusem lina projistotu. 8o :roll:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport