Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Holky našly jste někdo kost v klobáskách? Nikdy jsem to nejedla a teď to viděl malej u dědy a chce to uvařit. Máme domácí.
co máte domácí? kosti nebo klobásky?
nerozumět tvému dotazu
co viděl malej u dědy? kost nebo klobásku?
a proč jsi anonymní?
@stinga promiň uklikla jsem se o políčko
malej viděl jist dědu klobasky a doma o ne teď prosil, máme v mrazáku nějaké domácí co dovezl muž a ptám se, jestli jste v tom někdy našly kost nebo jestli není problém mu to dát. Má 6.
Občas se může objevit chrupavka, ale nevidím problém v tom, aby 6leté dítě snědlo klobásu. Kousat snad umí, i kdyby tam našlo něco tužšího, tak to vyplivne. ![]()
@Ema_Emi píše:
@stinga promiň uklikla jsem se o políčkomalej viděl jist dědu klobasky a doma o ne teď prosil, máme v mrazáku nějaké domácí co dovezl muž a ptám se, jestli jste v tom někdy našly kost nebo jestli není problém mu to dát. Má 6.
má 6 roků? tak zdravé to není, ale proč by nemohl občas klobásku?
a když máte domácí, tak snad si tam kosti nedáváte?
nikdy jsem nenašla kost v klobásce - ani v domácí ani v kupované, spíš tam bývají špeky
@Ema_Emi ne, kost v tom nemá co dělat…není problém mu je dát, je mu 6 let, ne?
Díky moc všem. Říkám nevím nekupuju to a nikdy jsem to nejedla, pořádně nevím, jak se to děla, tak raději se ptám, jelikož malej furt dost hltá a nejednou jsme řešili problémy spojené s jídlem
a @stinga domácí jsou, ale nevím od koho, jsou dovezené od nějakého manželova známého
Neměla by tam být kost, ale sem tam chrupka být může. Uzeniny zdravé nejsou, ale občas, proč ne..
@Ema_Emi tak jestli to pořádně nerozkouše, může maximálně zvracet
ale dala bych u jí…proč ne…mohl mu dát ochutnat už děda…
@Ema_Emi píše:
Díky moc všem. Říkám nevím nekupuju to a nikdy jsem to nejedla, pořádně nevím, jak se to děla, tak raději se ptám, jelikož malej furt dost hltá a nejednou jsme řešili problémy spojené s jídlema @stinga domácí jsou, ale nevím od koho, jsou dovezené od nějakého manželova známého
A kdyby tam náhodou byla a on ji zhltl, tak to zas přece vykadí, nebo kde vidíš problém?
Kost může být spíš problém na zub, než na žaludek. Z domácí výroby tam moc šanci na kost nevidím. Kupovanou spíš, protože tam mohou použít separát. Ale ani tak by tam nic jako 1 cm+ kost být neměla.
@Ema_Emi píše:
Díky moc všem. Říkám nevím nekupuju to a nikdy jsem to nejedla, pořádně nevím, jak se to děla, tak raději se ptám, jelikož malej furt dost hltá a nejednou jsme řešili problémy spojené s jídlema @stinga domácí jsou, ale nevím od koho, jsou dovezené od nějakého manželova známého
Přesně l. Protože každej kdo si doma dělá klobásy, tak tam pomele celé prase s kusem lina projistotu.
![]()
@Cenarius píše:
Přesně l. Protože každej kdo si doma dělá klobásy, tak tam pomele celé prase s kusem lina projistotu.![]()
Holky našly jste někdo kost v klobáskách? Nikdy jsem to nejedla a teď to viděl malej u dědy a chce to uvařit. Máme domácí.