Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nejsem magor.Potřebuju vědět jaké kostky barvy a kolik je jich v stavebnici kostky v kyblíku s prostrkavacim víkem.Barevné.Celkem je jich 45,ale jaké ?------------kod výrobku 90907
Nevím, ale já si tedy myslím, že nejsou v každém kyblíku přesně ty samé… My máme dvoje, a v každém je to trochu jinak. Nevím tedy, jestli jsou to přesně ty tvoje, ale počítám, že to tak většinou bude, prostě nějak napočítají kusy a namíchají barvy a tvary, aby nebyly všechny stejné.
bumbinka píše:
Nevím, ale já si tedy myslím, že nejsou v každém kyblíku přesně ty samé… My máme dvoje, a v každém je to trochu jinak. Nevím tedy, jestli jsou to přesně ty tvoje, ale počítám, že to tak většinou bude, prostě nějak napočítají kusy a namíchají barvy a tvary, aby nebyly všechny stejné.
Příště je zpočítam,než se zatoulají.
Já je počítala ještě v obchodě
. A 6 jich chybělo, dostala jsem 20% slevu
![]()
my teda mame ten vetsi(60ks), ale kostky jsou tam od vsech barev stejne. Rozdel si je podle barvy a poznas jaky chybeji.Jestli teda jich nemate poztracenych moc ![]()
miluscha píše:
my teda mame ten vetsi(60ks), ale kostky jsou tam od vsech barev stejne. Rozdel si je podle barvy a poznas jaky chybeji.Jestli teda jich nemate poztracenych moc
My máme taky těch 45,ale spočítejte je radši. ![]()
janika1975 píše:
36.
9 ti jich chybí.
Až bude čas,přepočítam ti je. ![]()