Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky kudrnatých dítěk já mám doma dvouletou princeznu a jaknám rostou vlásky tak jdou už špatně česat co používáte kondicioner svůj nebo nejaký speciální nebo nějaký sprej na česání pro děti ? prosímo rady a zkušenosti.
Díky Blanka
Blaničko, myslím že Avon má sprej pro děti s nějakou spešl rozčesávací složkou ![]()
http://www.avonstore.cz/…-200-ml.html uz jsem nasla i odkazek
Tahle diskuse mi jde docela do rány, protože mám podobnej problém a chci se zeptat, jetli nemáte někdo zkušenost s tímhle hřebenem: http://www.bioionic.eu/tangle-teezer/
Byl mi doporučenej u sousedů v mojí diskusi, kde jsem se taky ptala, co mám používat holce na kudrnatý vlasy. Ale osobní zkušenost s ním asi nikdo nemá.
Přemýšlím, jestli to koupit nebo ne, přece jenom ten hřeben stojí přes pět stovek
, tak ať to nejsou zbytečně vyhozený peníze.
Jo a holce teda rozčesávač nepomáhal.
Kudrnaté děti nemám, ale o rozčesávání nerozčesatelných vlasů vím své..Po různých dětských produktech a jiných vychytávkách jsem vyzkoušela toto a to jediné bylo opravdu 100%, funguje skvěle a hezky voní..
http://www.lekarna.cz/…ct-30-200ml/#…
Koupíš v téměř každé drogerii..
Lizbeth píše:
Kudrnaté děti nemám, ale o rozčesávání nerozčesatelných vlasů vím své..Po různých dětských produktech a jiných vychytávkách jsem vyzkoušela toto a to jediné bylo opravdu 100%, funguje skvěle a hezky voní..
http://www.lekarna.cz/…ct-30-200ml/#…Koupíš v téměř každé drogerii..
Joo tak ten opravdu doporučuju,mám odzkoušeno je fakt super! ![]()
gliss kur nojo jiný jsme ani nepoužívaly, ty dredy jinak rozčesat asi do tří let nešly, pak začala malá spát na bříšku a už se nám naštěstí nedělají.
Tak u našeho malého pomůže jedině vlasy namočit a pak teprve rozčesat, což dělám tak 1× za 3 dny, častěji na to nemám nervy
a po umytí hlavy šamponem, což je tak 1× za 14 dní, dávám maličko kondicioneru, co používám já, ted třeba nějaký přírodní Timotei. A pomůže to, i když jen tak na 3 dny, pak už se vlasy zas kudlí a mají sklon „dredovatět“. ![]()
jedině gliss kur, ráno nastříkám a jde to jak po másle, žádné kudlení, paráda
. mám sice doma i ten z avonu, ale ještě jsme ho nepoužily ![]()
ahojky ja mimco teprve cekam za 14 dni ale manzel kdyby si nechal narust vlasy ma je jako prstynky…tak me to mozna ceka…
co se tyce rozcesavani tak sestry dcera mela dloooouhe vlasy nad zadek a to byl taky orisek..rozcesavali jsem gliss kurem jak pisou holky a co ji pomohlo byl specialni hreben na prodlouzeny vlasy, ktery jsem pouzivala v dobe kdy jsem je mela…da se sehnati docela levne na internetu…je to super vec
http://www.dokonalevlasy.cz/…owImage.aspx?…
to je on
Ahoj, taky máme kudrliny z mé strany
, horší je, že máme kluka, u holky by mi to až tolik nevadilo. Já osobně mam vlasy rovný, ale jen díky tomu, že je mam dlouhý a tím pádem těžký, takže se narovnají, jinak ostříhaná na mikádo bych je měla jak pudlik. U toho kluka se mi to ale nelíbí, nevěděly byste jak je „zlikvidovat“? Ostříhat do hola se mi ho fakt nechce. Nebo se může ještě stát, že se mu vlasy narovnají až mu zhoustnou a až nebudou tak jemňounkatý? Takhle malýmu dítěti to může být zatim jedno, ale bojim se, aby z toho v pozdějšim věku neměl mindrák, protože se mu kroutěj dost blbě.
Zakladatelce: je plno různých přípravků na rozčesávání vlasů jak už psaly holky výš. My teda žádný zatím nepotřebujeme, ale ty co jsem vyzkoušela já, tak mi vůbec nepomáhaly (dost často se mi vlasy cuchaly a pomohlo jen rozčesávání po kousíčkách).
Pettulle píše:
Ahoj, taky máme kudrliny z mé strany, horší je, že máme kluka, u holky by mi to až tolik nevadilo. Já osobně mam vlasy rovný, ale jen díky tomu, že je mam dlouhý a tím pádem těžký, takže se narovnají, jinak ostříhaná na mikádo bych je měla jak pudlik. U toho kluka se mi to ale nelíbí, nevěděly byste jak je „zlikvidovat“? Ostříhat do hola se mi ho fakt nechce. Nebo se může ještě stát, že se mu vlasy narovnají až mu zhoustnou a až nebudou tak jemňounkatý? Takhle malýmu dítěti to může být zatim jedno, ale bojim se, aby z toho v pozdějšim věku neměl mindrák, protože se mu kroutěj dost blbě.Zakladatelce: je plno různých přípravků na rozčesávání vlasů jak už psaly holky výš. My teda žádný zatím nepotřebujeme, ale ty co jsem vyzkoušela já, tak mi vůbec nepomáhaly (dost často se mi vlasy cuchaly a pomohlo jen rozčesávání po kousíčkách).
ja osobne bych si prala aby se mi narodil kudrnatej chlapecek, je to nahodou moc krasny.
Manzelovo bratr nosi delsi vlasy pod usi a ma je jako pudlik a vsichni mu je obdivujoum je tim zajimavy.
Pokud se ti to nelibi tak nevim jeslti by u vas nepomohlo ostrihat na kratounko ne dohola jak psies ale kratce na 1cm treba..manzle to tak nosi a nikdo by nepoznal ze by byl jinak kudrnatej…a az vyroste tak vlasy nebudou tak jemny tudiz se budou kroutit min a na kratkych to zanikne
Pettulle píše:
Ahoj, taky máme kudrliny z mé strany, horší je, že máme kluka, u holky by mi to až tolik nevadilo. Já osobně mam vlasy rovný, ale jen díky tomu, že je mam dlouhý a tím pádem těžký, takže se narovnají, jinak ostříhaná na mikádo bych je měla jak pudlik. U toho kluka se mi to ale nelíbí, nevěděly byste jak je „zlikvidovat“? Ostříhat do hola se mi ho fakt nechce. Nebo se může ještě stát, že se mu vlasy narovnají až mu zhoustnou a až nebudou tak jemňounkatý? Takhle malýmu dítěti to může být zatim jedno, ale bojim se, aby z toho v pozdějšim věku neměl mindrák, protože se mu kroutěj dost blbě.Zakladatelce: je plno různých přípravků na rozčesávání vlasů jak už psaly holky výš. My teda žádný zatím nepotřebujeme, ale ty co jsem vyzkoušela já, tak mi vůbec nepomáhaly (dost často se mi vlasy cuchaly a pomohlo jen rozčesávání po kousíčkách).
Spusta dětí mají první vlásky blondaté a samý prstýnek..Pak se ostříhají a už rostou jen dráty..Takže zkus ostříhat..S věkem se také hodně mění.
Ajla píše:Pettulle píše:
ja osobne bych si prala aby se mi narodil kudrnatej chlapecek, je to nahodou moc krasny.
Pokud se ti to nelibi tak nevim jeslti by u vas nepomohlo ostrihat na kratounko ne dohola jak psies ale kratce na 1cm treba..manzle to tak nosi a nikdo by nepoznal ze by byl jinak kudrnatej…a az vyroste tak vlasy nebudou tak jemny tudiz se budou kroutit min a na kratkych to zanikne
Manzelovo bratr nosi delsi vlasy pod usi a ma je jako pudlik a vsichni mu je obdivujoum je tim zajimavy.
Já jsem si přála blondatého kudrnatého andělíčka,blondatý sice je,ale kroutí se mu to málo,jen vzadu..
Mě se to zase na těch dětech hrozně líbí,rozhodně lepší,než na hlavě mít počůranou slámu.