Kostým břišní tanečnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6865
15.12.13 04:31

kostým břišní tanečnice

Dobrý den maminky, potřubuju nutnou záchranuu, dcera 6 let chodí do tanečních za dva dny má vystoupení a potřebuju do té doby sehnat kostým břišní tanečnice, bohužel paní trenérka je na facku a oznámila mi to vše až včera večer, jsem zoufalá sama neušiju a nemohu finančně zase dat 1 000 jako se mi podařilo najít na netu :( ostrava a blízké okolí prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
15.12.13 07:27

Ahoj,
co tohle… http://www.karnevalovekostymy.cz/…uzovy-x15124 případně, nemáš doma něco z čeho by to šlo vytvořit…
nějaká sukýnka, topík pošít flitrama a hotovo…

http://www.zbozi.cz/…cnice-vel-m/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
15.12.13 07:29

Až teď jsem si přečetla, že vystoupení je za 2 dny… bych tenérku poslala kam sluníčko nesvítí a řekla, ať děvčatům zajistí oblečení sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.12.13 10:12

Ahoj dětské penízkové šátky stojí 200-250Kč a pokud má malá dlouhou sukně, nějakou…a třeba i jen jednobarevné tílečko, já mám dětský penízkový šátek, oranžový klidně bych poslala, ale to nedojde…

• Citovat
  • Upravit
14679
15.12.13 10:55

U nás penízkové šátky prodávají i vietnamci, takže zzkus se podívat, navázat na sukýnku, pak bych dala tílečko, přes něj bych dala tričko, které bych střihla pod prsy…třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.12.13 11:02

Děkujumoc za tipy holky, mám toho stašně moc a tohle mě max dorazilo po mám totálně zabité dnes jen dopo elkem klid a pak vystoupení… také bych ju někam nejraději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí