Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky, potřubuju nutnou záchranuu, dcera 6 let chodí do tanečních za dva dny má vystoupení a potřebuju do té doby sehnat kostým břišní tanečnice, bohužel paní trenérka je na facku a oznámila mi to vše až včera večer, jsem zoufalá sama neušiju a nemohu finančně zase dat 1 000 jako se mi podařilo najít na netu
ostrava a blízké okolí prosím
Ahoj,
co tohle… http://www.karnevalovekostymy.cz/…uzovy-x15124 případně, nemáš doma něco z čeho by to šlo vytvořit…
nějaká sukýnka, topík pošít flitrama a hotovo…
Až teď jsem si přečetla, že vystoupení je za 2 dny… bych tenérku poslala kam sluníčko nesvítí a řekla, ať děvčatům zajistí oblečení sama…
Ahoj dětské penízkové šátky stojí 200-250Kč a pokud má malá dlouhou sukně, nějakou…a třeba i jen jednobarevné tílečko, já mám dětský penízkový šátek, oranžový klidně bych poslala, ale to nedojde…
U nás penízkové šátky prodávají i vietnamci, takže zzkus se podívat, navázat na sukýnku, pak bych dala tílečko, přes něj bych dala tričko, které bych střihla pod prsy…třeba
Děkujumoc za tipy holky, mám toho stašně moc a tohle mě max dorazilo po mám totálně zabité dnes jen dopo elkem klid a pak vystoupení… také bych ju někam nejraději