Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, mám dotázek.
Vlastníme štěně německého ovčáka, už mu táhne na 5. měsíc a teď bychom si rádi vzali od sousedů kotě a doplnili tak naši smečku ![]()
A tak se ptám - NESEŽERE HO??? Teda pes to kotě…hehe
Oba dva by spolu museli vegetovat na dvoře a kolem domu. Bylo by lepší si v tomhle případě pořídit kočičku, kocoura nebo je to fuk??
díky za odpovědi. Blanka
Pokud nebudete kastrovat tak kočka nosí domů koťata a kocour smrdí a nejspíš se brzy zaběhne při milostných toulkách…Strana
Jinak musíte štěně udržet aby kotě nezlikvidoval první den, pak to bude dobré
Máme doma smečku taky
Nejspíš si spolu budou i hrát. My pořídili dva kocouří kluky, je super koukat jak si spolu krásně hrají. Jen teda ta kastrace u nás probíhala hodně dobrodružně… Příslušnou diskusi najdeš tady ve fóru ![]()
L.
Díky Lesi, taky jsem uvažovala, zda nevzít koťata rovnou dvě, ale i tak se na jedno chlap moc netváří. Tak to zkusíme. Osobně bych radši kocourka a kastrovat asi určitě budeme.
Nesežere, štěně se dá vychovat, jen je potřeba mu jasně ukázat, že nesmí. Chce to ze začátku na oba dohlížet. Kočičku bych určitě nechala vykastrovat, kocour, pokud bude jen venkovní, nemusí, ale je fakt, že pokud bude vykastrovanej, víc se drží doma nebo kolem baráku. Nebála bych se toho, zvířata jsou chytrý. Tošku mimo téma, já měla potkana a měli jsme i kocoura. Kocour se potkana skoro bál a couval před ním, prostě věděl, že ten potkan je taky člen rodiny:-)
Nesežere, jen se musí zpočátku hlídat. My měli taky psa a kočky dohromady, výborně si spolu rozumněli, dokonce spávali v psí boudě v zimě a zahřívali se. Když pes umřel a zakopali jsme ho na zahradě, dokonce zpočátku lehávali na tom místě ![]()
Jednou jsme měli obzvláště vzteklou kočku a pes se s ní chtěl kamarádit. Tolik sekanců od ní dostal, až mu kolikrát tekla krev a ochočil si ji:-)
Ahoj,
máme kocoura a dva psi.
Jediné, co musíš zajistit je nějaké únikové místo, kam se dostane i kotě. On si pes chce hrát, hlavně v tomto věku, ale aby ho samou radostí neupajtloval. My si brali 4m kotě a neuměl vyskočit ani na kuchyňskou linku, takže se schovával za kuchyň.
Při seznamování je potřeba držet PSA a kotě nechat volně. Dát si kotě na klín a zavolat psa - pes může udělat chramst a je po kotěti, toť rada z útulku.
My jsme seznamovali postupně několik dnů a pak jsme ještě několik dnů dělali dozorce.
Byla docela sranda pak pozorovat kocoura, jak je hnán psem a za chvíli hnal kocour psa ![]()
jé, už se na to začínám hrozně těšit. Koťátka se narodila teprve včera, takže si ještě chvilku počkáme.
Ahojky.Tak já před 9 lety měla kotě a malé štěně.Vyrustaly společně asi 2 roky.Jednou jsme je nechaly doma samotné(byli na to zvyklí) a když jsme se vrátili tak kotě(už tedy 2 roční kočka) bylo zakouslé.Do té doby spolu vycházeli báječně.Co se stalo nevim,ale asi psa kočka musela hodně naštvat ![]()
tet máme psa i kočku už 8 let a jsou v pohodě.Občas se servou,ale nesežerou
Ještě musim dodat než se to stalo tak mezi sebou neměli sebemenší problém ![]()
Problém by to být neměl,hlavně ale ukažte hafanovi,že to,že máte kočičí přírůstek neznamená,že on už není miláčkem.Jsou to žárlivci.
Tak my měli první kočičku a v jejím půl roce jsme si pořídili štěňátko. Hehe, kočka se nejdřív bála a prskala, štěně knučelo a pak doráželo, zezačátku jim to trochu trvalo a prskali, ale ted jsou kamarádi. Hrajou si spolu, leží spolu a jsou pohodoví.
Taky se podelim o novou zkušenost. Fenecka v byte budou ji 2 roky (vlcak s husky) a kote cca mesic a pul. Vcerejsi setkání bylo srandovni kocka utocila od strachu a Lady si chtela hrat jenze je to tele
Kupodivu nezarli, vzdy hladim Lady i Míšenku zatím dobry jsem zvedava ci bude az prijdu z prace. Misenka muze kdykoliv zdrhnout do komory a Lady se tam nedostane ![]()