Koupací čepice

1687
6.9.12 21:11

Koupací čepice

Ahojte, mám dotaz jestli nemáte zkušenost se slepenou koupací čepicí?
Dcera ji nosila na plavání v rámci tělocviku ve škole, pokaždé ji nosila domů slepenou. Vždy jsem ji pořádně propláchla, zkoušela jsem pořádně vymýt šamponem nebo jarem ale bez úspěchu. Po uschnutí se zase k sobě lepila, nevím čím to je…
Nestalo se vám to taky, nebo nemáte nějakou radu jak na to?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
6.9.12 21:20

Mě to dělaly snad všechny koupací čepice. Plavala jsem závodně a měla jsem jich několik. Leda bys do ní musela něco strčit aby se neslepila.no to ale ničemu nevadí. Je to jako když dáš k sobě dva kusy folie nebo něčeho podobného, taky se k sobě budou lepit. Ještě pomáhalo na sušení ji obrátit naruby.Ale jak jsem měla pak ty tenčí tak u těch nepomohlo ani to.

• Citovat
  • Upravit
7499
6.9.12 21:24

Já koupila dceři čepici Emme, suším naruby a nikdy se neslepila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
6.9.12 21:32

Po plavání jsem umyla, naruby usušila, obrátila a lehce sypla sypký pudr, a dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.9.12 21:58
@liška píše:
Po plavání jsem umyla, naruby usušila, obrátila a lehce sypla sypký pudr, a dobrý :kytka:

Ten pudr vyzkouším, to by mě nenapadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
6.9.12 22:45

Prodávají se i negumové koupací čepice-nevím co to je za materiál-něco mezi plavkovinou, látkou…těžko říct, ty se neslepují a dobře se nasazují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.9.12 22:45
@sunny1981 píše:
Prodávají se i negumové koupací čepice-nevím co to je za materiál-něco mezi plavkovinou, látkou…těžko říct, ty se neslepují a dobře se nasazují :-)

a netahají vlasy :palec:

• Citovat
  • Upravit
1687
7.9.12 07:32

Jo jenže tyhle koupací čepice, říkala prodavačka se prý časem vytahají a jezdí z hlavy.
Dneska zkusím ten pudr a uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.10.14 21:10

Chtěla bych se poradit - chci pořídit dítěti s obvodem hlavy asi 50 cm koupací čepici, takovou, aby zabraňovala vnikání vody do uší. Jsou koupací čepice vždycky přes uši, nebo existují takové?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.10.14 21:17

@sovicka1 Koupila jsem dceří (5 let) koupací čepici v Adidasu, ta je přes uši, tváří se, že drží, ale bez ušních ucpávek bych se na ni nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.10.14 21:20
@hanka.br. píše:
@sovicka1 Koupila jsem dceří (5 let) koupací čepici v Adidasu, ta je přes uši, tváří se, že drží, ale bez ušních ucpávek bych se na ni nespoléhala.

na ucpávky mi připadá dítě ještě malé, je mu 3,5 roku… ale trpí na záněty… tak jsem to chtěla kvůli tomu :think:
On se teda do vody nijak nepotápí, nemá to rád, spíš v bazénu vždycky jen dovádějí - ale chraň bůh, abych mu strkala hlavu pod vodu :-) tak jsem si myslela, že přidání čepice by mohlo ty uši ochránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.10.14 21:30

@sovicka1 První ucpávky jsem nechala dcerce udělat na roce, teď v pěti letech má další. Také se nepotápí, ale voda by jí mohla do uší vniknout i u mytí nebo běžném koupání. Je to nejspolehlivější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.10.14 21:31

Jasně, chápu :-)

Když my ve čtvrtek odjíždíme na dovču do termálů a potřebuju to nějak pořešit už teď :think: tak budu ještě pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
6.10.14 12:27

Co tohle? http://www.pohodovydomov.cz/detail.php?… Taky s tím máme potíže a uvažuju, že to koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
6.10.14 13:41
@Bella29 píše:
Co tohle? http://www.pohodovydomov.cz/detail.php?… Taky s tím máme potíže a uvažuju, že to koupím…

na to už jsem narazila, ale myslela jsem, že to stejně prosákne (že je to neopren) a tak to neřeší můj problém…? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí