Místo koupacího kyblíku normální kýbl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
14.12.14 11:43

Koupací kyblík normální kýbl

Ahoj,
mám takový dotaz, myslíte, že je absolutně vyloučené, aby se dítě koupalo jakože v normálním kýblu, který připomíná kýblík houpací? Myslím, když najdu nějaký v domácich potřebách? Ty koupací kýblíky sou strašně drahé. Je to moc nemyslitelné nebo se to tak dá taky udělat? V čem by byl háček? Zase si říkám, že svůj účel splní když bude voda stejnoměrně kolem celého těla? Co na to říkate? Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
14.12.14 11:51
@Ga Briela píše:
Ahoj,
mám takový dotaz, myslíte, že je absolutně vyloučené, aby se dítě koupalo jakože v normálním kýblu, který připomíná kýblík houpací? Myslím, když najdu nějaký v domácich potřebách? Ty koupací kýblíky sou strašně drahé. Je to moc nemyslitelné nebo se to tak dá taky udělat? V čem by byl háček? Zase si říkám, že svůj účel splní když bude voda stejnoměrně kolem celého těla? Co na to říkate? Díky za názory

My ho měli a malé se v něm moc líbilo, nikdy neplakala. :palec:
No, já si myslím, že klasický kyblík má nevýhodu v tom, že je dole širší, ty koupací kyblíky jsou dole jakoby zakulacené, anatomicky nebo jak to napsat, takže se tam mimi cítí jako v děloze, že je kolem něj užší prostor, než by asi byl v kyblíku klasickým.
My měli kyblík BEBEJOU, malá se v něm koupala skoro do devíti mesíců, ve vaně vždycky šílela, tak jsme jí v něm nechali tak dlouho, dokud se tam vešla. ;)

• Citovat
  • Upravit
15995
14.12.14 11:57

Tak ono asi poslouzi ledacos, kybl, skopek, velka misa :D ale pokud vim, u toho kybliku je figl v jeho tvaru, to nic jineho nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.12.14 12:06

Navic ty normalni kyble maji nekdy dost ostre hrany…to uz bych asi poridila spis normalni vanicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.12.14 12:15

Kyblík jsme měli, použili jsme ho dvakrát. Mnohem lepší bylo koupat v naší vaně. Do obyčejného bych dítě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

A materiál, bůh ví, co je v tom kýblu obyčejném za materiály a příměsy.

Hele, mám tady Tommy Tub, perfektní, i s nástavbou, abys u něj mohla stát. Je v perfektním stavu, za 200 a poštu ti ho nechám, a za stejnou cenu ho pak s přehledem prodáš dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745

Myslím, že by to jít mělo, i když koupací kyblík bude asi pohodlnější a praktičtější, už jen svým tvarem, velikostí, neklouzavým spodkem atd… A dá se koupit z druhé ruky za stovek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
14.12.14 12:17

No a proč chceš teda přímo ten kyblík, když se ti zdá drahý? :nevim: Tak kup obyč vaničku a je po problému :palec: My máme z ikey za 129 kč. Je teda menší, ale my to máme jen na vyloženě malé mimčo a potom pujde už do normální vany. A ve vaničce ta naše nikdy nebrečela a dokonce se jí tam hrozně líbí, kope nožičkama a vůbec dělá takové vylomeniny. Proto jsem se rozhodla jí zapsat na plavání pro kojence v té velké vaně, ale to pujdeme až od ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
14.12.14 12:18

U nás je koupací kýbl, záchrana, protože máme uřvánka a v kyblíku se pěkně vyplave a je chvilku zticha. Dá se koupit použitý, takže to nemusí být taková pálka, jako za nový a musím říct, že u nás teda fakt boduje. Máme kyblík shantala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.12.14 12:19

@terinka4444 Prosím tě je v tom postovne??? A mas foto??? hned bych brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.12.14 12:19

Měli jsme obycejny 10ti litrovy kýbl, zvládla jsem v něm koupat úplně v pohodě ;-) Kýbl mě stal 90,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.12.14 12:23
@Ga Briela píše:
@terinka4444 Prosím tě je v tom postovne??? A mas foto??? hned bych brala

poštovné ne, to by se mi neoplatilo to ani balit. Fotku určitě někde mám, poštrachám a pošlu do SZ, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
14.12.14 12:40

Ahoj, my používali obyčejný kýbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
14.12.14 12:45

@Ga Briela fungovat to bude stejně, ale koupací kýbl drahý není, pokud nebažíš po fungl novým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
14.12.14 12:46

Asi do druhého měsíce jsem koupala v plném kosi na prádlo. Vypadá jak vanicka, jen trochu kratší. A jsem rada, ze jsem nekupovala další zbytečnost. Teď uz se sprchu je se mnou. Omeju vodou, zalita si pod sprchou, snaží se chytat vodu a je hotovo. pokud mate větší umyvadlo, malé mimi se tam taky krásné vycvachta :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4