Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
mám takový dotaz, myslíte, že je absolutně vyloučené, aby se dítě koupalo jakože v normálním kýblu, který připomíná kýblík houpací? Myslím, když najdu nějaký v domácich potřebách? Ty koupací kýblíky sou strašně drahé. Je to moc nemyslitelné nebo se to tak dá taky udělat? V čem by byl háček? Zase si říkám, že svůj účel splní když bude voda stejnoměrně kolem celého těla? Co na to říkate? Díky za názory
@Ga Briela píše:
Ahoj,
mám takový dotaz, myslíte, že je absolutně vyloučené, aby se dítě koupalo jakože v normálním kýblu, který připomíná kýblík houpací? Myslím, když najdu nějaký v domácich potřebách? Ty koupací kýblíky sou strašně drahé. Je to moc nemyslitelné nebo se to tak dá taky udělat? V čem by byl háček? Zase si říkám, že svůj účel splní když bude voda stejnoměrně kolem celého těla? Co na to říkate? Díky za názory
My ho měli a malé se v něm moc líbilo, nikdy neplakala. ![]()
No, já si myslím, že klasický kyblík má nevýhodu v tom, že je dole širší, ty koupací kyblíky jsou dole jakoby zakulacené, anatomicky nebo jak to napsat, takže se tam mimi cítí jako v děloze, že je kolem něj užší prostor, než by asi byl v kyblíku klasickým.
My měli kyblík BEBEJOU, malá se v něm koupala skoro do devíti mesíců, ve vaně vždycky šílela, tak jsme jí v něm nechali tak dlouho, dokud se tam vešla. ![]()
Tak ono asi poslouzi ledacos, kybl, skopek, velka misa
ale pokud vim, u toho kybliku je figl v jeho tvaru, to nic jineho nema
Navic ty normalni kyble maji nekdy dost ostre hrany…to uz bych asi poridila spis normalni vanicku
Kyblík jsme měli, použili jsme ho dvakrát. Mnohem lepší bylo koupat v naší vaně. Do obyčejného bych dítě nedala.
A materiál, bůh ví, co je v tom kýblu obyčejném za materiály a příměsy.
Hele, mám tady Tommy Tub, perfektní, i s nástavbou, abys u něj mohla stát. Je v perfektním stavu, za 200 a poštu ti ho nechám, a za stejnou cenu ho pak s přehledem prodáš dál.
Myslím, že by to jít mělo, i když koupací kyblík bude asi pohodlnější a praktičtější, už jen svým tvarem, velikostí, neklouzavým spodkem atd… A dá se koupit z druhé ruky za stovek ![]()
No a proč chceš teda přímo ten kyblík, když se ti zdá drahý?
Tak kup obyč vaničku a je po problému
My máme z ikey za 129 kč. Je teda menší, ale my to máme jen na vyloženě malé mimčo a potom pujde už do normální vany. A ve vaničce ta naše nikdy nebrečela a dokonce se jí tam hrozně líbí, kope nožičkama a vůbec dělá takové vylomeniny. Proto jsem se rozhodla jí zapsat na plavání pro kojence v té velké vaně, ale to pujdeme až od ledna.
U nás je koupací kýbl, záchrana, protože máme uřvánka a v kyblíku se pěkně vyplave a je chvilku zticha. Dá se koupit použitý, takže to nemusí být taková pálka, jako za nový a musím říct, že u nás teda fakt boduje. Máme kyblík shantala.
@terinka4444 Prosím tě je v tom postovne??? A mas foto??? hned bych brala
Měli jsme obycejny 10ti litrovy kýbl, zvládla jsem v něm koupat úplně v pohodě
Kýbl mě stal 90,–
@Ga Briela píše:
@terinka4444 Prosím tě je v tom postovne??? A mas foto??? hned bych brala
poštovné ne, to by se mi neoplatilo to ani balit. Fotku určitě někde mám, poštrachám a pošlu do SZ, jo?
@Ga Briela fungovat to bude stejně, ale koupací kýbl drahý není, pokud nebažíš po fungl novým.
Asi do druhého měsíce jsem koupala v plném kosi na prádlo. Vypadá jak vanicka, jen trochu kratší. A jsem rada, ze jsem nekupovala další zbytečnost. Teď uz se sprchu je se mnou. Omeju vodou, zalita si pod sprchou, snaží se chytat vodu a je hotovo. pokud mate větší umyvadlo, malé mimi se tam taky krásné vycvachta ![]()