Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravím holky. Nevíte jaký koupací plenky pro velký dítě? Aktuálně 94cm, 15kg. Vím že jednorázovky se ještě sehnat dají, ale jsou dost drahý. Minulý rok jsme měli z DM babylove a dceři byly i ty největší L jen tak tak. Teď bych ráda nějaký znovupoužitelný, něco jako má bobánek. Nevíte kde sehnat větší? Bobánek má sice do 18kg ale já se bojím že dcera z nich rychle vyroste nebo jí nebudou.
Dvouletý syn má 15 kg a úplně v pohodě oblíkne ty jednorázové L. Vždy jsem sehnala na místním bazárku, protože z toho děti vyrostly / lidi je nevyužili.
@Amelka898 a to neudrží stolici? Takhle velká už by mohla mít jen klasicky plavky ne? Holka měla už v lete v roce jen klasicky plavky, protože už proste neměla takovou tu nonstop stolici 10× denne
@Lojzísek Dceři ty jednorázovky právě skoro nebyly už v 9m, měli jsme i ty menší M a do těch jsem jí nenarvala vůbec ![]()
@hospodki Je jí rok a půl, takže zatím úplně ne. Radši bych měla trochu jistotu s tou plenkou
@bertoldina Děkuju, o těch vím. Jen jsou právě fakt drahý tak by nám to přes léto vlezlo do tisíců
Jdete někam, kde ji mít musí? Já dávala dětem jen plavky. Dělají pro děti s pevnějšími gumičkami, aby neutekla případná nehoda. Měli jsme je i na oficiálním plavání kojenců, kde byly koupací plínky vyloženě zakázaný. Stejně mi jejich smysl uniká ![]()
@Amelka898 já ty jednorázový susila a nevyhazovala. Ale koukala jsem, ze prakticky pleny konci na 15 kg. Možná tohle https://www.skibi.cz/…hoco-p201186?…
@Amelka898 píše: Více
Já teda plínky už asi 7 let neřeším, ale posunuly se někam plavací plínky? Tehdy to nasálo vodu z bazénu a cokoliv dalšího by to nepojalo… Zbytek viz můj příspěvek výše.
@hospodki píše: Více
Ty neee, ty jsem kupovala dceri snad na 7 mesicich a ta velikost vubec neodpovídala, byly strasne malicky a ty gumicky skrtily…a kdyz jsem vzala vetsi velikost, tak byly snad stejne velky jak ty mensi a stejne mela uplne otlacenou gumu, ze jsem ne nedavala…
@Aries6 píše: Víceno primární je, aby udrzely stolici. Moc nikoho nezajímá, ta proste odtece ve vsem
@DandátkoP hele já je dávala možná na začátku, ale od roku už jen klasicky plavky ala kalhotky.
@Amelka898 Kupovala jsem je na Vinted, dost se tam objevují.
@hospodki píše: Více
Ja davala taky asi od 10 mesicu normalni, ale u nas nebyl problem s nehodama skoro nikdy, okolo 4. mesice kadila jen v klidu doma. ![]()
Navic na roce a pul uz umela ovladat skoro i curani a byla skoro bez plen celkove. Ja bych spis nad velkejma plavkama zacala resit nocnik. Ale tak to je kazdyho vec. ![]()