Vrácení k plenám?

Anonymní
1.3.24 10:23

Vrácení k plenám?

Dcera 22 mesicu je uz 4 mesice pres den bez plin, pouzivala jsem latkove a kakani hlasila jeste o 2 mesice driv. Najednou behem vikendu si nekolikrat ucurla do kalhotek, prevlekla jsem, vysvetlila a v pondeli mela jen jednou, pochvalila jsem. Jenze od utery bylo pred kazdym curanim v kalhotkach mokro a cim dal vic, az to doslo tak, ze vcera si rekla jenom jednou, ostatni pustila do kalhot a hlasila „vycuana“. Dnes rano jsem vytahla pleny a zeptala se, jestli chce plinu jako miminko a ona ze jo, dala jsem ji, protoze ma skoro vsechno obleceni mokre a pred chvili koukam, ze ma plinu uplne mokrou a nic nerekla :roll: To se mam opravdu vratim k plinam? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
1.3.24 10:54

A není třeba nastydlá? Nenastala nějaká změna v životě (třeba stěhování, příchod sourozence)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 11:14
@Kníže Ignor píše:
A není třeba nastydlá? Nenastala nějaká změna v životě (třeba stěhování, příchod sourozence)?

Zadna zmena me nenapada, sourozence nema, jen chodime vic ven, ale to uz cely unor :think: Nastydla nevypada, nebo nevim, jak poznat zanet mocovyho mechyre u takhle male :think:

• Citovat
  • Upravit
4122
1.3.24 11:14

Bez plen je dcera pres pul roku. Ted ma dva a pul. A porad jsou obdobi, kdy ma vice nehod. Zkratka ji musim posilat na nocnik preventivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 11:28
@Nicole 1234 píše:
Bez plen je dcera pres pul roku. Ted ma dva a pul. A porad jsou obdobi, kdy ma vice nehod. Zkratka ji musim posilat na nocnik preventivne.

Ona prave byla bez nehod, ty mela jen ze zacatku, kdyz si neumela sundat teplaky a my ji neslyseli :think: A mam ji davat zpatky pliny?

• Citovat
  • Upravit
4122
1.3.24 14:07
@Anonymní píše:
Ona prave byla bez nehod, ty mela jen ze zacatku, kdyz si neumela sundat teplaky a my ji neslyseli :think: A mam ji davat zpatky pliny?

Ja bych nedavala. Minimalne par dni pockala, jestli se to zase nezlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
1.3.24 16:32

Nevracela bych se zpatky k plinam. Casteji, preventivne posazovat/posilat na nocnik.
U pratel, kdyz bylo druhe mimi, tak se starsi ‚musel‘ vratit k plenam, protoze to videl u prcka a bylo to pro nej pohodlnejsi. A druhe odnaucovani pry bylo vyrazne obtiznejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
1.3.24 16:40

Nechci úplně kecat, ale dají se koupit takové ty odnaučující kalhotky. Kdy nějakou tu nehodu vsáknou, takže není kompletně všechno furt mokré.
Je možné, že si to prostě neuvědomuje, že chce čůrat. Je zabraná do hry, nebo má v hlavě spousty jiných myšlenek. Synovi se to taky stávalo, když se do něčeho zabral, tak si pak pozdě uvědomil, že se mu chce a už to nestihl.
Někdy je důležité dávat preventivně. Vím, že víc pije, tak prostě častěji řeknu ať jde na nočník.
Je možné že má třeba podrážděné močové cesty a tak učůrává častěji. Těžko říct co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.3.24 17:01

Normalne bych vratila pliny a zaroven bych ji davala na nocnik po spani, pred prochazkou, pred spanim atd, aby to davalo smysl, plinu (nebo ty treninkove kalhotky) stahnes a zase nasadis.

Curani do kalhot je daleko horsi, nez navrat k plenam - protoze „kazi“ trenink, najednou je normou neco, co tak byt nema. Pak se z nehod taky nemusis vymotat hodne dlouho.

Proste cura se bud do pleny nebo do nocniku, rozhodne ne do kalhot.

A pediatrovi bych donesla moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky