Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky babylove, lidl byl dobry dřív, ale poslední dobou mi přijde, ze šla kvalita hrozne dolu.
Kupuju zlaté Dady nebo i Rossmann má ty babydream levné pro členy klubu, babylove mám premium, měla jsem je jako nulky a teď jako trojky, jsou v pohodě.
Babylove jsou v pohodě, také jsme je kupovali. A pak jsme měli dobrou zkušenost s plenkami a kalhotkami z DM, hlavně kvůli ceně a že je mají i ve velké velikosti na noc.
Ani jedno kupuji Tesco Fred & Flo,100 plen za 350 Kč a i dobrá kvalita ![]()
Nejlepší byly pleny z Alberta. Neprotekaly, nesmrdely. Cena bezkonkurenční.
Lidlovské plenky neznám, ale mám velmi špatnou zkušenost s Babylove plenkami. Kupovali jsme je pro syna od narození, ale od určité chvíle už mu prostě nestačily. Zkoušeli jsme i koupit větší velikost, jestli to nebude tím. Nejdříve jsme je vyměnili na noc za Pampers, protože plenky pravidelně protékaly shora i ze strany, přičemž se to stávalo v noci i ráno. Po par dnech jsem tedy mohla nevesele mydlit pořádnou kupu znečištěného prádla. Nakonec jsme se jich zbavili i na přes den poté, co se mi s nimi několikrát stalo, že jsem měla syna na sobě ve vertikální poloze, slyším, ze se pokakal a najednou mu to lezlo ven přes záda. Šla jsem ho hned svléknout a přebalit a opravdu jsem měla pocit, že toho v té plence zůstalo méně, než kolik mu toho vylezlo na oblečení
Úplně jsem trnula hruzou, ze by se to stalo někde mimo domov, takže jsme od nich museli upustit kompletně.
Upřímně jsem až překvapená, kolik je tu na ně pozitivních ohlasů
Nevím, jestli to bylo námi, ale s jinými plenkami nám to funguje, tak těžko říct ![]()
Mě přišlo, že kdy ž jsem pořídila nějaké levnější pleny, tak to hrozně smrdělo tak jakoby chemií. Nevím, možná se mi to jen zdálo, ale vždy jsem to cítila.
Ahoj, mate zkušenosti? Které jsou lepší?