Jaký koš na plínky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.3.24 11:12

Jaký koš na plínky?

Ahoj holky,
jaký koš, nebo nádobu používáte na vyhazování použitých plínek, aby těsnily a nepustily smrad? Koukala jsem na různé koše ve stylu twist and click, tam se ale dokupují docela drahé kazety a to mě odradilo. Napadl mě klasický koš ten na šlapací pedál by mohl těsnit.
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
4.3.24 11:20

Já teda házela plenky (zarolované a zalepené samozřejmě) do našeho běžného koše, stejně se vynášel téměř denně, když jsem byla na MD. Pokud byla velká nadílka, prostě jsem plenu hodila navíc do pytlíčku a bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
4.3.24 11:22

Mám klasický koš, malý asi 15l na přebalovaku, slapaci. V pepcu máj voňavý sáčky do koše :lol:. Stačí to. I když dneska nálož a kór když čekám druhé tak měním po bobků nebo rovnou nosím do popelnice :lol:. Ten smradek je cítit jen po otevření a když je tam Bobík.

Příspěvek upraven 04.03.24 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
4.3.24 11:26

Mám ubbi koš na plínky a je super. Nejsou potřeba žádné speciální náplně/sáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7258
4.3.24 11:31
@unuděná píše:
Já teda házela plenky (zarolované a zalepené samozřejmě) do našeho běžného koše, stejně se vynášel téměř denně, když jsem byla na MD. Pokud byla velká nadílka, prostě jsem plenu hodila navíc do pytlíčku a bylo :lol:

Přesně… kdyžtak do sáčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
4.3.24 11:32

Já mám kos 10l a hazu to do nej normálně zalepeny a nic nesmrdi. Vynáší se tak 2× nebo 3× denně. Teda když byla nějaká extrémní nadílka, zavazala jsem to do obyčejného pytliku a hodila rovnou do popelnice. Ale běžně pleny normálně do toho kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35517
4.3.24 11:34

Dávala jsem do koše v kuchyni. Obyčejný koš maly s poklopem z Ikei, za den se stejně zaplnil. Navíc ty novorozenecký výtvory nesmrdí. A až pak mají pevnější bobky tak to jsem pokud to šlo z plinky hodila do WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16169
4.3.24 11:48
@unuděná píše:
Já teda házela plenky (zarolované a zalepené samozřejmě) do našeho běžného koše, stejně se vynášel téměř denně, když jsem byla na MD. Pokud byla velká nadílka, prostě jsem plenu hodila navíc do pytlíčku a bylo :lol:

Přesně, ještě budu kupovat nějaký speciální koš :think: Kombinuju s látkovkama a na ty mám akorát kyblík navíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.3.24 11:52

Kyblík na balkóně a každý den-dva to vysypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.3.24 12:00

Mam klasicky maly kos venku na terase, za me nejlepsi reseni to hodit ven - terasa, balkon,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.24 12:01

Já měla takovou plastovou krabici na psí granule. Od brit tuším :lol: to totiž krasne izoluje zápach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.24 12:15

@Tichošlápek
To máte pravdu máme barel od BRITU na granule a těsní výborně. To je dobrý nápad, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
4.3.24 14:05

Z Lidlu :nevim:. Stačí. Jen se nesmí přeplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.3.24 09:52

Za mě cokoli s trochu těsnícím víkem, ať už na pedál nebo jen s přiklapěcí,,poklicí" jako mají popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kafulka
27.3.24 06:52

Máme koš se sáčkem uvnitř a dvojitým poklopem. Díky tomu tak pleny nejsou cítit. Jinak si to ani nedovedu představit to dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure