Koupaliště Brno

268
15.7.11 12:45

koupaliště Brno

Zdravím, máme 15 měsíční princeznu a chtěli bysme chodit na koupaliště. Chtěla jsem se optat, zatím jsme byli jen na Kraví Hoře a tam nám to přišlo, že je to spíš už pro větší děti, hlava na hlavě, hrozně se tam řádí, pro to naše prtě zatím nic moc. Je to někde jiné? Třeba na Dobráku?

Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
15.7.11 12:54

Asi te nepotesim ale vtech vedrech to bude vsude stejne.Hlava an hlave.
My to vyresili jinak mame skoro u baraku rybnik tak chodime tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.7.11 12:57

Ahoj, taky by mě zajímaly tipy ostatních…My tedy bydlíme kousíček od Riviery, tak to asi půjdeme zkusit tam. Chodila jsem tam už jako dítko a i pak po té rekonstrukci. Je to tam rozlehlé, velké brouzdaliště, dobré zázemí, občas i nějaký ten strom a dětské hřiště…jen nevím, jak je to tam s navštěvností…vždy tam bývalo dost plno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.7.11 13:04

Na Rivecu jsem byli o víkendu a s malým to bylo super, je tam odstupňovaná voda od kotníků a dál. Stín tam taky je, navíc velké dětské hřiště atd. Doporučuju, ale taky proto, protože jsem s malým jinde nebyla ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.7.11 13:13
Ewule0712 píše:
Na Rivecu jsem byli o víkendu a s malým to bylo super, je tam odstupňovaná voda od kotníků a dál. Stín tam taky je, navíc velké dětské hřiště atd. Doporučuju, ale taky proto, protože jsem s malým jinde nebyla ještě.

A bylo tam hodne lidi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.7.11 13:40

Chodíme na Kraví horu, asi proto, že tam chodíme i na bazén(vnitřní) - tak asi zvyk:-)). Přemýšleli jsme s manželem nad Rivierou, ale ještě jsem se tam nedostali:-). Sousedka chodí na Dobrák a chválí si to.
Tak holky pište ať mám inspiraci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.7.11 13:55

Pro malý děcka určitě i koupaliště v Julcu, ale bývá tam hodně lidí no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.7.11 14:52
kattkka píše:
Ewule0712 píše:
Na Rivecu jsem byli o víkendu a s malým to bylo super, je tam odstupňovaná voda od kotníků a dál. Stín tam taky je, navíc velké dětské hřiště atd. Doporučuju, ale taky proto, protože jsem s malým jinde nebyla ještě.
A bylo tam hodne lidi??

Riviera je pro prcky super. Jak píše Ewule je tam odstupňovaná voda (takové strááášně dlouhé jako schody, přes celou šířku bazénu, délka několik metrů jeden schod), kde je vody tak 5cm. Děcka tam můžou běhat, sedět, hrát si s bábovkama a přelívat vodu, prostě paráda.

Letos jsem tam ještě nebyla, chodila jsem tam loni. Když půjdeš dopoledne, tak je tam lidí míň. Ale i odpoledne se tam vejdete - je to velký prostor, i ty louky okolo kam si můžeš lehnout, takže se tam ty lidi rozptýlí a není to hlava na hlavě (vyjma snad chodníčků okolo bazénu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.7.11 17:01
kattkka píše:
Ewule0712 píše:
A bylo tam hodne lidi??

Byli jsme tam cca od 11-13:30 a nebylo to nijak natřískaný a to bylo pekelný vedro a sobota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.7.11 20:25

Díky za tipy!tak to vypadá, že v neděli půjdem zkusit tu riviéru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.7.11 14:07
RyBANA píše:
Pro malý děcka určitě i koupaliště v Julcu, ale bývá tam hodně lidí no :roll:

Rybano, my jsme tam byli a super. Ale dost lidí a hlavně dost černo. Zajímaly by mě vaše názory, zda tam chodit nebo si na něco dát pozor. Nemyslím krádeže. :lol: Manželovi se moc nelíbí, že tam chceme chodit…
Riviéra je super, chodili jsme loni a je to tam tak veliké, že i když je hodně lidí, nějak se to asi „rozprostře“. Akorát na Riviéru najedu 20 km autem, zatímco Julec mám 3 zast. busem zdarma…
Ještě jsme chodili na Královopolskou, ale je tam jen jedno malé narvané brouzdaliště a celkově hodně lidí na tak malý prostor. Ale je to tam taky hezké, stín a velké pískoviště. A pro nás taky z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.7.11 14:58
LucaLuca píše:
RyBANA píše:
Rybano, my jsme tam byli a super. Ale dost lidí a hlavně dost černo. Zajímaly by mě vaše názory, zda tam chodit nebo si na něco dát pozor. Nemyslím krádeže. :lol: Manželovi se moc nelíbí, že tam chceme chodit…
Riviéra je super, chodili jsme loni a je to tam tak veliké, že i když je hodně lidí, nějak se to asi „rozprostře“. Akorát na Riviéru najedu 20 km autem, zatímco Julec mám 3 zast. busem zdarma…
Ještě jsme chodili na Královopolskou, ale je tam jen jedno malé narvané brouzdaliště a celkově hodně lidí na tak malý prostor. Ale je to tam taky hezké, stín a velké pískoviště. A pro nás taky z ruky…

Já v tom Julcu letos nebyla, ale sousedka mi tvrdila minulý týden, že tam mají zákaz vstupu :nevim:

Btw. nejsi ze Slatiny? :lol: Že to máš tak blízko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
16.7.11 21:16

Tak já jsem přímo z Julcu, teď tam teda nebydlím, ale znám lidi co tam chodí. Já bych tam osobně nešla, i když vypadá to tam hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.7.11 21:44
RyBANA píše:
LucaLuca píše:
RyBANA píše:

Já v tom Julcu letos nebyla, ale sousedka mi tvrdila minulý týden, že tam mají zákaz vstupu :nevim:

Z Líšně. :-) Ty jsi ze Slatiny?
A jak by to s tím zákazem udělali? Zas by řvali, že je diskriminace. Byla jsem tam minulou sobotu a byli tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.7.11 06:02
LucaLuca píše:
RyBANA píše:
LucaLuca píše:
RyBANA píše:

Z Líšně. :-) Ty jsi ze Slatiny?
A jak by to s tím zákazem udělali? Zas by řvali, že je diskriminace. Byla jsem tam minulou sobotu a byli tam.

Jojo jsem :lol:
Ty jo nevím, jak se to dá udělat, ale nějak asi ano, protože třeba v Zábrdkách bývávalo černo hodně a teď ani noha :nevim:

No škoda toho koupaliště, já za mlada chodívala do Šlapanic, to bylo super koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová