Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,tak ja tak do 36 tydne jsem si napustila vanu jednou tydne a byla jsem v ni tak hodku a vse v pohode,od toho 36 tydne jsem se otevirala,tak jsem se radeji jen sprchovala
Ahojky, klidne se koupej, za chvili prestanes, protoze se z te vany sama nezvednes
Jen to moc neprehanej s teplotou ![]()
Ahojky. Na netu jsem taky četla že horká voda v 1. trimestru může způsobit rozštěp páteře.
Lekla jsem se toho a nechci dítěti ublížit, kdyby se to podařilo, ale prostě já když se nekoupu v horké vodě, tak je mi pak zima a dlouho trvá, než se zahřeju. Myslím, že tělo si většinou samo řekne, co chce. Ale kdoví, jak to všechno funguje.
ahojky..no já si taky před pár dny dala horkou vanu a vůbec mi nedošlo, že se to nedoporučuje, protože jí takhle mám ráda..ale je pravda, že v ní neležim půl hodky ale tak kolem 10minut..jsem ve 12+5, tak doufám, že jsem tím nic nezpůsobila..protože jsem večer začala trochu špinit a druhý den taky trochu. Ale zase den před tou vanou mi gynekolog vysadil ascorutin tak nevim…ale dneska je to 3den a jsem v pořádku, nešpinim, žádné bolesti…ale vanu si už dávat nebudu..bojim bojim…A věřím, že je vše o.k..a ascorutin jsem teda radši začala zase užívat…
Ahojky. No vidíš, přasně to samé mám já. Miluju horkou vanu ale jsem tam tak 10 minut. Taky se vcelku bojím, až budu těhotná, jak to budu dělat, ale prostě opravdu, když se nevykoupu v horké vodě, tak pak ležím hodinu pod peřinou a mrznu. Každopádně doufám, že to bude vpořádku a že se nic nestane.
Tobě taky držím pěstičky, aby se nic nestalo, ale myslím, že by mělo být vše vpořádku. Dokonce některé holky tu psaly, že se taky koupaly v horké vodě a nic se nestalo.
Držím palce a závidím ti, že už čekáš prvka, já ještě budu muset počkat. Pa.