Koupání

125
1.1.11 16:33

koupani

Ahoj ,když jsem v 17.tydnu mužu si dat vanu nebo se musim jen sprchovat? někde sem četla že vana škodi miinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
1.1.11 16:36

Ahojky, vanu si dát klíďo můžeš, já se koupala i 3× denně až do posledního dne, když jsem byla těhotná, taky teď čekám vyúčtování za vodu :mrgreen: :mrgreen: jen by ta voda neměla být teplejší než 37stupňů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.1.11 16:38

děkuju ja sem se od začatku jenom sprchovala a vana mi dost chyběla tak ted už vim že si ji mužu dat bez problemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
1.1.11 16:40
Anička 17 píše:
děkuju ja sem se od začatku jenom sprchovala a vana mi dost chyběla tak ted už vim že si ji mužu dat bez problemu :-)

To víš že jo, já si těhu bez vany nedokázala představit - navíc se tam hezky uvolníš, takže klidně vanuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.11 16:45

Tak to já bych bez skoro vařící vany nevydržela a doktor proti tomu nic nenamítal…já tam teda stejně nikdy dlouho nevydržím, tak 5min max…ale bez toho tepla nežiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.1.11 16:46

Já taky myslím, že vanu dát můžeš. To co se nedoporučuje je horká voda (ať už ve vaně či ve sprše). Já se tedy jen sprchuji, ale musím se přiznat, že mám ráda fakt horkou vodu. :oops: Tak se snažím aspoň nesprchovat příliš dlouho a na bříšku jen fofrem… :lol: No ale se zvyšujícím se stupněm těhotenství asi s tou teplou vodou přece jen uberu. Jen nevím, proč se to nedoporučuje? Něco se mi plete, že to zvyšuje riziko předčasného porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
1.1.11 16:51
Wiolla píše:
Já taky myslím, že vanu dát můžeš. To co se nedoporučuje je horká voda (ať už ve vaně či ve sprše). Já se tedy jen sprchuji, ale musím se přiznat, že mám ráda fakt horkou vodu. :oops: Tak se snažím aspoň nesprchovat příliš dlouho a na bříšku jen fofrem… :lol: No ale se zvyšujícím se stupněm těhotenství asi s tou teplou vodou přece jen uberu. Jen nevím, proč se to nedoporučuje? Něco se mi plete, že to zvyšuje riziko předčasného porodu? :nevim:

Jo, ta teplá voda se pak dává třeba na přípravce před porodem, mě dávali horkou sprchu i horkou vanu v porodnici, vyvolává to porod. Taky se horká voda v raném stadiu těhotenství nedoporučuje z možného poškození mozku dítěte, když ještě plod není plně vyvinut - to jsem četla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.1.11 17:40

Úplně bez problémů! Cákej se jak dlouho můžeš, mimísku to neublíží a ty si to užiješ, protože potom, až si ho přivezeš domu, budeš mít možná čas jen na krátké sprchy… :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.1.11 18:00

Tak já jsem se koupala ve vaně při obouch těhu. Byla to pro mě výborná relaxace. Jen jsem zmírnila teplotu vody, normálně ji mívám skoro vařící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.1.11 18:13

Hodně horká voda prej zadělává na rozštěpy páteře. Jestli v ní nejseš naložená hodinu každej den, ráchej se bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
1.1.11 18:14
donaga píše:
PetaP píše:
Wiolla píše:
Já taky myslím, že vanu dát můžeš. To co se nedoporučuje je horká voda (ať už ve vaně či ve sprše). Já se tedy jen sprchuji, ale musím se přiznat, že mám ráda fakt horkou vodu. :oops: Tak se snažím aspoň nesprchovat příliš dlouho a na bříšku jen fofrem… :lol: No ale se zvyšujícím se stupněm těhotenství asi s tou teplou vodou přece jen uberu. Jen nevím, proč se to nedoporučuje? Něco se mi plete, že to zvyšuje riziko předčasného porodu? :nevim:
Jo, ta teplá voda se pak dává třeba na přípravce před porodem, mě dávali horkou sprchu i horkou vanu v porodnici, vyvolává to porod. Taky se horká voda v raném stadiu těhotenství nedoporučuje z možného poškození mozku dítěte, když ještě plod není plně vyvinut - to jsem četla.. :nevim:
Já myslela, že horká voda kontrakce mírní 8-o Aspoň mě to tak přišlo, když jsem si při porodu dávala horkou sprchu a dost mi to mírnilo bolesti.

aha, vidíš, já to špatně napsala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.1.11 18:30

můžeš jen ne nějak extra horkou.. ale jen si užívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
1.1.11 20:39

Určitě můžeš :-) s tím co se v těhu nesmí, se to nesmí přehánět :-)
Jinak já taky ráda hodně teplou vodu do vany, ale všimla jsem si, že v těhotenství mi byla ta hodně teplá nepříjemná a dávala jsem si ji chladnější… takže tělo si to reguluje samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
1.1.11 23:18

Ahojky,tak ja tak do 36 tydne jsem si napustila vanu jednou tydne a byla jsem v ni tak hodku a vse v pohode,od toho 36 tydne jsem se otevirala,tak jsem se radeji jen sprchovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
1.1.11 23:46

Ahojky, klidne se koupej, za chvili prestanes, protoze se z te vany sama nezvednes :mrgreen: Jen to moc neprehanej s teplotou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí