Koupání koček

835
4.5.13 19:10

Koupání koček

Možná, že se teď zeptám na úplně hloupou otázku.

Může se kočku koupat lidským šampónem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
4.5.13 19:11

No tak může, ale otázkou je, co jí to udělá s pokožkou. Já v případě nouze koupala v dětském, přišlo mi to šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
4.5.13 19:12

Nepřežila bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7225
4.5.13 19:15

:think: leda nějakým šetrným…
pří představě co tam všechno je a kočka to má po celém těle :nevim: raději bych koupila pro kočky (my máme pro štěnata - téměř to stejné a myjeme tím kočky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
4.5.13 19:22

Ahoj raději kup šampón na kočky. My v nouzi když došel jejich šampón umyli našim ale měli pak suchou kůži a loupala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.5.13 19:24

Ne vašim jí určitě nemyj, kup přímo šampon pro kočky. Pokožka se vysušuje, a můžou se doškrábat! :roll:

• Citovat
  • Upravit
3165
4.5.13 19:28

Prosím, jen tak pro pobavení, napiš potom, jak jsi dopadla (šrámy na rukou, prokopnuté ručníky kočičí tlapou, škody na majetku) :mrgreen: Přeji, ať koupání dobře dopadne. Bych mohla vyprávět :lol:. Jinak já použila dětský, ale nejlepší jsou přímo pro kočky speciál, nebo pudrové, kdy se ten pudr jen vyčeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
4.5.13 19:38

A kdybych třeba použila sprchový gel na intimní místa? :) Píšou, že je na citlivou pokožku a je pouze z australského čajovníku bez mýdlové složky. K tomu jsem dneska byla s kočkou venku, a řádí klíšťata. Bohužel ještě nemáme koupenou pipetku. No, a já s kočkou spím v posteli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
4.5.13 19:39

@Maculinka No víš, mé kočce voda nevadí. Čmohřila byse v ní hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
4.5.13 19:50

Prosím o rychlou odpověď!!

Kdybych ji umyla čistou vodou, tak to asi nepomůže, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36168
4.5.13 19:54

Proč jí chceš proboha koupat, je nějak extra špinavá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.5.13 19:55

Hele, intimni mydlo ne, to byva dost sragora a tea tree pro ne taky neni moc vhodny.

ja bych ji omyla nejakym detskym prirodnim maximalne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
4.5.13 19:59

@pikola Protože mám strach, že k nám domů natahá klíšťata. Jinou možnost nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36168
4.5.13 20:02

Klíšťata koupáním nesundáš, to za A, tedy pokud bys jí nekoupala v nějakém přímo antiparazitním přípravku
B kočky se nekoupou
Pokud máš strach z klíšťat, kup jí obojek nebo kapky za krk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
4.5.13 20:12

Já jsem koupala tu naši 10kg svinďuru (Mainský kocůr), protože se mu mastí ocas, tak se musí koupat pravidelně, ale fakt šampóny pro lidi, nebo samotná voda by se neměla, voda vysušuje, šampóny pro lidi také mohou udělat paseku. Raději fakt ve zverimexu něco kup. Problémy s kočičí pokožkou jsou pak na „houno“ :roll:
Jinak na klíšťata taky doporučuji obojek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný