Koupání psa

Anonymní
2.9.12 21:57

koupání psa

Holky co je pravda na tom, že se má pes koupat až od roku?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
930
2.9.12 22:02

Dle mého blbost, i vzhledem k tomu že se prodávají šampony přímo pro štěnátka…a přece když se ti štěně vyválí ve srač… tak ho vykoupeš nebo né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.9.12 22:10

No, to nevim, psa jsem koupla až po roce, čubu asi po měsíci, co jsme ji měli doma, protože se neustále válela v nějakejch srajdách :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.12 22:13

Říká se, že v půl roce by se měl stříhat a i koupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
2.9.12 22:14

Zbytečné koupání se nedoporučuje ani u dospělého psa, ale pokud je štěně od bahna, vyválelo se v mršině, nebo je od hovínek, trávy apod. tak bych ho rozhodně vykoupala. Je ale dobré použít kvalitní psí šampon který srst dobře umyje ale příliš neodmastí. Doporučuju 1 all systems - http://www.profikosmetika.cz/index.php?…

Já koupila 500 ml a bylo to zbytečně moc. Šamponu stačí málo - je to koncentrát a ředí se vodou, takže našemu pejskovi budou dva roky a šamponu jsem spotřebovala půlku, takže se to nakonec i finančně vyplatí. Přitom náš šmoula je celkem prasík - viz. foto :D

Nám se zabahnila když jí bylo 2 měsíce a 2 týdny takže nezbylo než jí vykoupat. Dej ale hlavně pozor, aby štěně nenastydlo, takže ihned po spláchnutí šamponu zabalit do ručníků a nenechat ho lítat mokrý po bytě. Nejlepší je rovnou vyfénovat. Taky bacha aby se nedostal šampon do očí nebo uší a řádně celé tělíčko opláchnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.12 22:16

My si pořídila štěně mělo 3 měs. a nedodrželi jsme to nekoupání to nějak nešlo, kaluže a bláto miloval od mala, ale to stříhání jsme dodrželi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.12 22:17
@Lynette

ten je roztomilý :srdce: :hug:
manžel mi tu říká to je špinavec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
2.9.12 22:18

@IvkaH My jí říkáme, že je hrozný čůňo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.9.12 22:22

Šamponem nekoupu ani naší dospělou labradorku. Jen když se vyválela v něčem smrdutým. A to je hooodně výjimka, protože mršiny a lidský hovna žere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.9.12 22:22

Když je zablácená, jen jí vysprchuju vodou a stačí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
2.9.12 22:51

My máme dva pejsky, labradora a bandoga, a museli jsme koupat kvůli hygieně :P Jeden se nám vyválel v mokré škváře, takže vypadal, jako kdyby projel řasenkou. Druhý zase „našel“ mrtvou rybu v rozkladu, takže taky neodolal. Na oba jsme používali psí šampony a nikdy žádný problém. Bandogovi se jen trošku vysušovala kůže a často se škrabkal, takže jsme mu pořídili lososový olej zn. Brit. Ten jsme mu přidávali do granulí a zmizely jak ty, tak i svědění a odměnou byla a je krásná srst :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23505
3.9.12 09:33

Koupala jsem už štěně, někdy ve 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
3.9.12 10:21

Myslím, že je to blbost :pocitac: Klidně ho vykoupej :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie