Koupání v bazénu v těhotenství

139
14.10.10 13:52

koupání v bazénu

chtěla jsem se zeptat jestli je bezpečné koupání v bazénu…jsem v 7 měsíci a mám strach abych třeba nechytla nějakou infekci, včera sem byla u Dr. ale úplně mě to vypadlo abych se zeptala :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
14.10.10 13:56

V bazenu se koupat můžeš :palec: je to prý zdravé plavat :palec:

• Citovat
  • Upravit
89
14.10.10 14:02

Jééjda, tak to já jsem se od své tchýně dozvěděla, že to není dobrý nápad. Že v bazénu je spousty infekcí a mikrobů, které by mohli prckovi ublížit, ale to řeším teď v 7tt … je možné, že v takové stádiu těhu už je to OK. Takže doktorovi bych asi raději zavolala, být tebou. Pro tvůj klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.10.10 14:16

Jak píše žirafí plavání je ok! Můj dr.mi říal že je to v podstatě jediný sport který můžeš v těhu dělat,akorát jen já se prostě bojím těch bradavic a lidí který mě můžou kopnout do pupíčku :-) ..No a jak je známo mikrobi v krytém bazénu nejsou je na to přísná hygiena také proto ten chlor který je zabíjí ne,tak jsem to slyšela na krytém bazénu u nás tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
89
14.10.10 14:21

Já jsem taky byla v šoku. Ale ten chlor už není prý tak účinný a zase tam nemohou nalít milion litrů kvůli lidem. Já to zatím riskovat nebudu. Každopádně přeji všem zdravé těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.10.10 14:31

Holky a tak teď se musím smát koukám na svůj příspěvěk a říkám si sakra mikrob pitomej je tam měkký nebo tvrdý? Mikrob bez mikroba :lol: :lol: :dance: ? No každopádně Táňulo než riskovat nějaký zánět tak jsem taky nikam plavčit nechodila…Sice píšou o nějakých special.tamponech,které jsou v těhu vhodné ke koupaní,ale já radši vanu doma no :-)

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
14.10.10 14:41

Taky dobrý mikrob bez mikroba. :palec: :mrgreen:
jnk já byla v šoku když jsem se dověděla že se v těhu nesmí koupat jen v bazénu , tak jsme chodily jen do bazenů a že jsem jich vystřídaly přes léto a žadný zánět nic , a to jsem sebou házela ve vodě , šipky , salta, přemety ,kotrmelce já blázen a pak jsem se dověděla že takhle můžu malou uškrtit :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
14.10.10 14:43

žirafííí 8-o 8-o ty jo tak to bych nedala první ti měsíce problinkaný a pak hned na to velký pupek :-).No hlavně ža máš malou v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
14.10.10 14:49

no to já taky tak ty 3 měsíce furt měla hlavu v záchodě :poblion: .. to na mě ještě do nedávna ani nebylo vidět že jsem těhu :dance: ..hrozný jak je člověk mladej nezkušenej a do toho blbej :zed: .. tebe si vybavuje s dvojčátkama a jak pak to jde? jaký si týden? :-)

• Citovat
  • Upravit
gold45
14.10.10 14:50

Jako plavání je v těhotenství samozřejmě zdravé - ale né ve veřejném bazénu! - pokud to jde a je možnost tak v nějakém soukromém a tak … jinak je přenos infekce k miminku dost velký … říkala to i porodní asistentka!

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
14.10.10 14:53

žirafko tak teď jsem 30tt a skoro se nehnu :) nespím leda tak v sedě kluci kopou ze všech stran ale co bych pro ně neudělala :),fakt je že mít soukromý bazén jsem tam od rána do večera

• Citovat
  • Upravit
14535
14.10.10 14:54

Já bych do bazénu šla, ale bojím se nějakýho kopnutí a tak. Spíš je mi líto, že neni třeba červen. To bych si vlezla do našeho a nikdo by mě celej den neviděl. Tak ho alespoň využijem příští rok s malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.10.10 14:57

andrejka- no tak to je pěkný , už se ti to blíží :-) . no to věřim jak se řiká že kluci v bříšku víc kopají než holky a ty ta máš 2 to musí být pěkný :-)

• Citovat
  • Upravit
Boo
264
14.10.10 15:13

já tedy docela plavu - doktor mi to doporučil jako velmi dobrý sport nejen při těhotenství. Také jsem se ho ptala na vodu a kvůli létu jsem se ptala i na rybníky.
Voda v bazénu je prý naprosto v pořádku, jediné co tam může být je čůrání, ale to je stejně chlórem „vyžrané“. Jediné na co mě upozornil jsou mykózy, které jsou v šatnách, sprchách a okolí bazénu, ale prý ani pantofle tomu nezabrání - buď máš kliku nebo chytneš na nohy mykózu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí