Můžou to být poslíčci?

Andulinečka
14.10.10 13:43

Můžou to být poslíčci?

Ahojte,jsem ve 34.týdnu a tak si pročítám něco o poslíčcích,nevím jestli můžou být už tak brzo :nevim: Včera jsem měla takové veliké bodavé píchání jako jehlou někde úplně dole v podbříšku jako skoro u stydké kosti,pak to po chvíli přešlo,dneska v pohodě,jen se přidaly trošku bolesti v podbříšku spíš na pravé straně jako při menší menstruaci.Vím,že se všechno roztahuje a napíná ale napadlo mě jestli to nemůžou být třeba poslíčci?Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
14.10.10 13:52

mám stejný problém jsem 33+6 a včera mě začalo pobolívat břicho jak kdybych to měla dostat přešlo začlo přešlo začlo a furt dokola a v noci mě to budilo taky jsem si tak řikala ale zase jsem slyšela že u prvního těhotenství poslíčci nejsou tak jsem stoho jelen . :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31594
14.10.10 13:56

A proč by u prvního těhotenství poslíci být nemohli? 8-o
Děloha nacvičuje na velký fyzický výkon :wink:
Jen pozor, já měla takto jeden celý den bolesti, docela hnusný a nakonec z toho byl zánět jak prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.10.10 13:58
Gladys píše:
A proč by u prvního těhotenství poslíci být nemohli? 8-o
Děloha nacvičuje na velký fyzický výkon :wink:
Jen pozor, já měla takto jeden celý den bolesti, docela hnusný a nakonec z toho byl zánět jak prase :zed:

to nvm proč psala jsem že jsem to slyšela tak nvm co je na tom pravdy :-)

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
14.10.10 13:58

Tak snad to budou ti poslíčci a né zánět,myslím,že to by bolelo i při močení a pořád. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5165
14.10.10 14:11

Holky,jsem na tom stejne,obcas me boli v podbrisku jako na MS,zitra jdu na KO tak se zeptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
14.10.10 14:52

Poslíčci to podle mě nejsou, pokud je to ostré píchání, tak je to spíš spojené s natahováním té dělohy, to mám hooodně často, že se v tu chvíli bolestí nemůžu ani hnout …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.10 14:58

U prvního těhu jsou poslíčci opravdu jen výjmečně,to,co popisujete,poslíčci nejsou.
Jinak se dají přirovnat jako: ztvrdnutí břicha-podbřišku,které tupě bolí(nijak výrazně ani ostře) a nutí maminku i prodýchávat. Trvají zhruba minutu a pak to přejde.

• Citovat
  • Upravit
9859
14.10.10 15:07
Anonymní píše:
U prvního těhu jsou poslíčci opravdu jen výjmečně,to,co popisujete,poslíčci nejsou.
Jinak se dají přirovnat jako: ztvrdnutí břicha-podbřišku,které tupě bolí(nijak výrazně ani ostře) a nutí maminku i prodýchávat. Trvají zhruba minutu a pak to přejde.

Přesně tak. Považuji se za zkušenou „poslíčkářku“ :mrgreen: , mám je i 5× do týdne. A někdy trvají s přestávkami i hodinu. Naložim se do vany a je po bolestech. je to tupá bolest společně s tvrdnutím břicha. Ostrou bolest v podbřišku mívám, když se tam mimi moc vrtí, přecejen tam má už málo místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
14.10.10 15:08

Ale že jsou jen výjimečně slyším poprvé… :think: Já je mám už dobré 4 týdny… jsem ve 38tt, první těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.10 15:25

prodigy když ty máš taky všechno,co mít jde… :lol: :wink:

• Citovat
  • Upravit
9859
14.10.10 15:36
Anonymní píše:
prodigy když ty máš taky všechno,co mít jde… :lol: :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nenéééé, jenom posly a příliš velké hormonální výkyvy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.10 15:37

:mrgreen: no právě :lol:

• Citovat
  • Upravit
1820
6.5.13 00:14

Ahoj, myslim ze to poslicci nejsou, ale radeji se zeptam :oops:
Zacinam 35tt. Uz druhy tyden se mi obcas objevi silna bolest ve spod briska. Par vterin to rozdychavam a vetsinou se to ten den uz neopakuje. Myslim si, ze se tak bolestive maly tlaci dolu, ale porad mi to vrta hlavou.
MS bolesti neznam a tvrdnuti briska jsem taky jeste nepoznala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky