Bolest stydké kosti, je to normální?

15
14.10.10 12:07

Bolest stydké kosti

Ahoj jsem 32tt a dost mě bolí stydká kost,hlavně když chodím,nebo chci vstát.Asi to nneí nic neobvyklého ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
14.10.10 12:13

Není to neobvyklé, bohužel, taky jsem to měla. Používáš podpůrný pás na břicho? Já ho tedy neměla, bolesti přišly až v 38.tt, tak než bych ho sehnala, ale trochu mi pomohlo „podvázat“ si břicho širokou elastickou šálou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.10.10 12:14

Měla jsem to u druhého těhotenství, měla jsem poměrně velké miminko a bylo sestouplé níže a stejně jak Tebe, mě kolem 30tt ta kost bolela. Nejhorší bylo vstávání a obracení v noci z boku na bok. Pak už i chůze. No byla jsem ráda, že jsem rodila v 38tt. Bolelo mě to ještě asi 3 měsíce po porodu.
Pokud by ta bolest byla opravdu nesnesitelná, tak to určitě řekni doktorce. Jinak doporučuju co nejvíc odpočívat, pokud to jde a nezatěžovat. Neboj už to máš za pár, něco se vytrpět taky musí. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.10.10 12:19

Ahoj, taky mě to začalo brát okolo toho 30tt, ale malý byl hooodně vysoko až do porodu, kdy jsem byla nucena jít na císaře, spona mě pak bolela ještě dlouho po porodu, občas jsem nemohla ani chodit a do schodů to bylo ještě horší! A že jsem je musela šlapat několikrát denně. A ještě se škrábat do vysoké vany (bydlela jsem u přítelových rodičů a ti jsou vysocí, už bydlíme ve svém). Takže je to normální i když dost nepříjemný, nezbývá než vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
14.10.10 12:22

znam, bolela me uz od cca 27tt, ke konci jsem nemohla skoro chodit, jen male kratke krucky jak gejsa :lol: hrozili mi cisarem, nastesti k tomu nedoslo

porid si podpurny pas na brisko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.10.10 12:44

ahoj taky mě to potkalo už ve 26.tt jsem nemohla bez bolesti chodit,doktorka mě doporučila ať jim co nejvíce vlákniny ,teď jsem 31.tt a bolest se oběví jen občas a rychle zmizí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.10.10 13:15

mě dr. doporučil i dát si polštář mezi nohy při spaní - dávala jsem si kojící když jsem ležela na boku a trošku to pomohlo. Nakonec jsem ho využila takhle víc než pak na kojení :mrgreen: :mrgreen:

Bylo to děsné, ale vydrž, ve chvíli kdy mi praskla voda už mě nic nebolelo :lol: teda až pak porod, ale ta spona už ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.10.10 13:18

Tak určitě ten pás vyzkouším,i ten polštář na spaní.Doktorka mi říkala,že mám mimi hlavou dolů,a nevydržím ani chvíli stát,protože mám pocit že z toho tlaku,asi mimčo vypadne :-D Mám už i dost bolesti,myslíte že by mohl být porod dřív??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
14.10.10 13:19

Ahojky,tak stydká kost mě začala bolet už nějak ve 26.tt a k tomu i kyčle,rozkrok,nemohla jsem se ani otočit a chodit-kulhala jsem na nohu.Potom to na chvíli přešlo a tedˇ jsem v 34.tt a začíná to znovu ale to už asi tak má být,když se všechno roztahuje,navíc mě začínají bolet i záda a v kříži.

• Citovat
  • Upravit
976
25.6.13 14:49

Ahoj.
Obnovuje toto téma. Někde jsem četla, že bolest stydké kosti pomáhá OSTEO něco, víte prosím jak se to jmenuje? Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí