Bolesti v těhoteství

689
14.10.10 11:43

Bolesti v těhoteství

Ahoj,jsem v 8 týdnu těhotenství a mám občasné malé pobolívání podbřišku. Byla jsem s tim v nemocnici a nevím si rady,protože doktoři se prostě k tomu neumí vyjádřit.někdo mi říkal že je to normální a někdo že by to nemělo být.Nevím si už rady.mám z toho strach.jinak ale plod je v pořádku a vše je jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Peo
6738
14.10.10 11:58

Já mám za to, že ty bolesti k tomu prostě patří, vysvětluje se to tím, že se ti roztahuje děloha. Jsem teď v 11tt a bolí mě to stále a zatím je vše ok. Pokud to opravdu nebolí hodně, tak bych si s tím hlavu nelámala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.10.10 12:00

Ahojky, já jsem byla taky takhle vystresovaná, protože mě bolelo v podbřišku pořád, pak mě tam i píchalo a nakonec mě to začalo píchat i kolem pupíku, tak to jsem byla uplně na nervy, ale vydržela jsem na kontrolu k doktorce a tam mi řekla, že je to uplně normální, protože se to tam všechno roztahuje a pokud nekrvácíš, tak se nemusíš ničeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.10.10 12:07

Ahoj,neměj strach,doktor by Ti řekl,kdyby nebylo něco v pořádku,já to měla taky,předepsal mi magnesium a to pomohlo,jenomže ted jsem ve 24tt a bolí mě to i když se v noci otáčím..Ale včera jsem byla u doktora a je vše ok,tak se nestresuj.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
14.10.10 12:13

Já jsem měla to samé, dokonce také v 8tt, byla jsem tenkrát i na pohotovosti. Je to tím, jak se ti roztahuje děloha a jak už bylo řečeno, pokud nekrvácíš, tak bych to neřešila ;o)) užívej si těhotenství!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
14.10.10 12:26

moc děkuju za odpovědi,ani nevíte jak jsem se uklidnila.mám to od tý doby co jsem zjistila že jsem těhotná,ale nekrvácím vůbec a bolí mě to jen trochu a občas maličko píchá,ale velký bolesti to nejsou-jen mě vylekalo to-když jsem si to dala do vyhladávače,tak mi tam vyjeli hrozný věci-tak sem byla vystrašená.moc vám děkuju a klidně ještě pište.uklidní mě to… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
14.10.10 12:31

Hlavně nic na netu nehledej! :) akorát tě to vystresuje!
mě to břicho tenrkát bolelo fakt hodně, jako bych tam měla 30kg kámen, tak jsem nakonec šla na rizikové těh., a byla jsem ráda, skoro celou půlku těho jsme defacto proležela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
14.10.10 12:58

Anni, fakt je to v pořádku. Mně tam občas bolí dost, ale vždycky je to chvilku a pak je to dobrý. Píchání v podbřišku je uváděno i jako příznak těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.10.10 12:58

ahoj taky mě bolelo břicho na začátku těhu .. jako kdybych to furt měla dostat..neřešila jsem to řikala jsem si že je to normální a taky že jo pak to samo přešlo a pak zase začlo přešlo a dnes v noci zase začlo :mrgreen: :lol:
a jak píše Tynka na netu nic nehledej je to tak :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí