Trpěli jste v prvním trimestru děsnou únavou?

819
14.10.10 11:21

únava v těhotenství

Ahoj maminy :lol: chtěla jsem se zeptat jestli jste v prvním trimestru trpěli děsnou únavou :-?
já se ráno probudim a je mi tak jako kdybych nespala, vylezu z postele a už přemýšlím nad tim jak si lehnu až přijdu z práce. Přemýšlim nad tim jestli je to těhotenstvím nebo počasím, který taky stojí za prd :roll:
Jak jste to měli vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
14.10.10 11:23

Ahoj,určitě je to těhotenstvím,já jsem měla to samé…měla jsem tedy tu výhodu,že jsem byla na neschopence,tak jsem mohla lenošit co hrdlo ráčilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.10.10 11:25

Asi těhotenstvím, ráno vstanu a od tý chvíle se těším celý den zase do peřin. Dneska ráno jsem přišla do práce a ihned se mi začalo zase tak chtít spát a pořád chce. Večer kouknu na Ulici a odcházím nahoru do ložnice, někdy stihnu i šlofíčka přes den. Včera jsem čekala na manžela v autě, až mu skončí trénink a našel mě tam spící :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.10.10 11:27

Ahojky, já jsem byla unavená děsně. O víkendu jsem si vždycky po obědě na dvě hoďky lehla a večer jsem usínala stejně kolem devátý, ale přes týden v práci jsem holt padala na hubu, pač by se asi šéfovi moc nelíbilo, kdybych vyspávala na klávesnici :lol:
Teď jsem ve 26. týdnu a je to trochu lepší, ale, že bych mohla skákat přes hory to teda ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.10.10 11:27

Je to těhotenstvím. U prvního dítěte jsem měla pocit že jsem otěhotněla, usnula jsem a vzbudila jsem se až na porodním sále :mrgreen: :mrgreen: Byla jsem tak strašně unavená že jsem jenoim polehávala. U druhého to bylo stejné, jen mě syn nenechal tak moc lenošit, jinak bych určitě i druhé těhotenství prospala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 11:33

úplně stejně,ráno jsem vstala a bylo mi jak kdybych spala jen hoďku a když jsem přišla z práce domů tak jsem okamžitě na gauči usnula,probrala jsem se až v 19h a to jsem se jen umyla ,najedla a šla kolem 20h zas na kutě......šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.10.10 11:35

Já byla v 1 trimestru unavená dost hodně, nyní ve 2 trimestru je to lepší…už neodpadám v práci po prvních 4 h ale jsem schopná fungovat déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.10.10 11:45

jj,taky mě štípla moucha tse-tse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 11:58
kofila píše:
jj,taky mě štípla moucha tse-tse :lol:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
14.10.10 12:07

Já jsem začala 3. trimestr a jsem unavená stále…dr. mi zrovna tento týden řekl, že ta únava může být tím, že mám extréní nedostatek železa. Ale ze začátku je taková únava určitě normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.10.10 12:10

jo unavou sem trpela uplne hrozne. v praci sem dokonce kolikrat usnula normalne na zidli. nebo si chodila lehnout po obede do studia a hodku si zdrimla…bylo to sileny…no a prisla sem z prace..usnula sem…pak vstala navecerela, umyla a zase usnula…celej prvni trimestr sem spala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
14.10.10 12:14

Ahoj, určitě je to těhotentsvím. Já ještě ani nevěděla, že jsem těhu a v práci jsem přemýšlela, kam se zašít, aby šéf neviděl jak neustále zívám. Bylo to děsný. Pak jsem zjistila, že jsem těhu, zkončila na neschopence (zdr. důvody) a spala do oběda a pak zas spala a furt spala.
Teď jsem po druhé těhotná a když jsem doktorovi řekla, že jsem unavená, tak mi poradil odpočívat. Ale co udělat s 2letým prckem už neporadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65501
14.10.10 12:35

Tak úplně to samé…
ale já byla na rizikovém,takže jsem vstala,umyla se,šla nakoupit,najedla se a šla spát…
pak jsem udělala oběd a šla spát…
odpoledne ven,s holkama na kafe---prostě někam a pak???šla jsem spát… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.10.10 13:14

Ahoj, je to těhotenstvím, i když podzimní počasí taky energie moc nepřidá :think: . Já byla ty první tři měsíce unavená děsně. Po obědě jsem chodila spát s malou, ta vstávala po hodince čilá a já jako mrtvola :-D . Pak to přešlo, ale teď před porodem už na mě únava zase padá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunnygirl
14.10.10 14:08

ahojte, jsem na začátku těho a taky jsem unavená. chodím spát v devět, dřív jsem byla zvyklá chodit spát i v jedenáct. lehnu v devět, v momentě usnu a spím až do půl sedmé.takže je to normální :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky