Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem taky strašně unavená. Teď jsem 11 tt. Muž to vůbec nechápe, pořád se mě ptá, z čeho jsem unavená a ať nesimuluju. Dělám všechno, co dřív, práce, dítě, domácnost, ale zmáhá mě to asi 100× tolik než před otěhotněním. Chodím teď spát už v 9 večer a vstávám v 7 a přijde mi, že jsem spala jen chvilinku. Snad to časem přejde.
@Lucius08 no nejim vubec tu listovku ani neberu zadne vitaminy brala jsem ten gravital a musela jsem ho vysadit bylo mi po nem hrozne zle ![]()
@Pucalkovic Amina ty jo bych mu rekla ze by si mel o tom tehotenstvi neco precist a nastudovat
…Jezis jeste ze ja mam tak skveleho pritele a jeste mi uklidi a uvari…A kdyz se mu chce hodne, tak mam snidani i s čajíčkem do postele ![]()
Ahoj holky… Jsem teď podruhé těhotná sice zatím na začátku 8+2, ale únava mě teď posledních pár dní trápí strašná
vůbec nemám energii a to se bohužel nedá říct a synovi
z prvního těhotenství si to až takhle nepamatuji… A co vy? Chci doufat, že to přejde aspoň na chviličku ![]()
@smajlicek90 já to mám stejně, když dorazím z práce, tak hned zalehnu (kolem 3. hodiny). A stejně jsem celý den úplně hotová.