Trpěli jste v prvním trimestru děsnou únavou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10222
14.10.10 14:28

ja jsem taky strasne unavena, ale bohuzel si nemuzu dovolit spat pres den, jsem bud ve skole nebo v praci. navic se rano budim pred sedmou a uz nezaberu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
14.10.10 15:25

Tak já jsem první měsíce snad asi prospala. Ráno vstát do práce byl nadlidský výkon, v práci jsem únavou padala (když jsem četla dlouhý pracovní email v práci, tak jsem u toho usla :lol: ) a když jsem přišla domu, tak jsem šla okolo půl osmé spát a spala jsem až do rána :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.10.10 21:53

tak to jsem ráda, že nejsem jediná už se těšim na víkend až ho celej proválim :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.3.13 14:11

Mě zbývá do porodu 9 týdnů a jsem hotová. první trimestr byl na únavu děsnej, pořád jsem padala na hubu, druhý trimestr byl krásnej, ani jsem nevěděla že jsem v jiným stavu a jak jsem přehoupla do 3. trimestru tak nejsem schopna nic. Jako je 14 hodin, já od rána jen čumím do blba, sedím a nejsem schopna ani vstát, natož třeba uvařit oběd… Jsem ráda že jsem neusla, ale asi si jdu lehnout. Děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
11.3.13 15:30

@Buba27 ahoj,já mám ještě týden a začínám III. trimestr. Ten první byl hrozný, pořád mi bylo špatně, druhý je docela fajn, ale čím více se blížím tomu třetímu, jsem úplně neschopná. Ráno vstanu, a za chvíli bych šla zase spát. Vařit se musím nutit, jinak bychom jedli asi jen suchý chleba… dala jsem si závazek, že budu pravidelně 1krát týdně chodit plavat, tak snad mě to postaví trochu na nohy a zlepší psychiku :zed: Přeji hodně síly :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 15:48

Ahoj, tak já začínám za měsíc 3tri. a jsem uplně vyřízená, v noci nemůžu spát, nic se mi nechce dělat no děs. Unava mě bohužel při nástupu 2tri. neopustila :?

• Citovat
  • Upravit
69
11.3.13 16:07

Holky tak alespoň něco mě těší, že v tom nejsem sama… Manžel pořád kňoural že chce nakládaný hermelín a jak jsem teď za to šťastná že jsem ho před týdnem naložila!!! Bude ho mít až se vrátí z práce, protože taky nejsem schopna vařit. Radši jsem snědla pečivo a nějaké ovoce, než vařit. Nemůžu stát na nohách. Plavání je super, před těhu jsem taky chodívala plavat, ale pozor! V těhu bych fakt nechodila, ani doktor mi to nedoporučil!! Ta pochva je hodně prokrvená a náchylná na infekce a chlór je svině! 80% předčasných porodů se děje právě kvůli nějaké infekci v těle, tak to dobře zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
11.3.13 20:56

@Buba27 já jsem taky slyšela mnoho důvodů proč chodit a nechodit plavat, našla jsem si tady diskuzi, že se dají koupit nějaké tampóny, které se používají do bazénu, aby se do pochvy nedostala právě zmiňovaná infekce, zkusím se poptat v lékárně, ale díky za radu :kytka:… já už musím něco dělat, jsem třetí měsíc doma a začíná mi hrabat, sama chodit na procházky mě po dvou měsících už nebaví, tak chci zkusit tohle, přijít na jiné myšlenky, než jen sedět doma s tvrdnoucím břichem, ještě mě čekají tři měsíce do porodu a už nevím, co dělat, ležet nemůžu, sedět nemůžu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.3.13 21:27

Jj já tampóny mám, myslím že se jmenují Ellen, jsou s probiotickou kulturou, byli drahé, ale stáli za to, používala jsem je když jsem chodívala plavat před těhu. Stejně se to trocha nacucá vodou, jen trocha, ale bála bych se no… Asi to přeháním, ale kamarádka nedávno porodila o měsíc a půl dříve kvůli infekci, tak se bojím. Jo :-D taky chodím na vycházky sama, taky se k tomu nutím nebaví mě to… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 17:17

Ahojte holky jsem 11+2tt a ta unava je desna rano vstanu v 9 nekdy i v 10 nasnidam se neco malo udelam..pritel kdyz jde na odpoledni tak jen co zavre dvere od domu ja jdu pekne nahoru do postele…Vyspim se do 16-17 h vstanu zavru slepice najim se kouknu na telku, umeju se a zase jdu spat :D :D potrebuji nejake prasky abych zacla vic fungovat..ps jsem na neschopence :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.4.18 17:23

@Marketticka346 ja jsem to tak měla taky jsem jaky na neschopence a do toho jsem třeba 10× denně :poblion:,ale to přejde aspon nachvily.Ja jsem tedka ve 26tt a jsem zase víc unavená, sektami se natáhnu i po obědě. Me vsichni říkají ať klidne odpočívam jak potřebuji ze až se malá narodí tak už to nebude takové lehárko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 17:27

@Kikulele no nastesti pritel je zlatej a zejtra bude varit on :D jinac ja dnes jen povesila pradlo venku a pritel zametal vytiral i nadovy umyl a uklidil :D :D ma svatou trpelivost semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.4.18 17:37

@Marketticka346 jakoby jsi mluvila o mem příteli :D je zlatej ze mě nechá odpočívat. ja vařím jen pro sebe obed a večeře pro oba ale ne vzdy teple. o vikendu zajdeme občas k rodičům nebo jdeme na obed.Kdyz vařím tak mě to jídlo tak nechutna jako když ho nemusím dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
5.4.18 18:14

Ono to přejde :) měla jsem to taky tak trvalo to asi měsíc, pak to přešlo a přišlo až v posledních týdnech těhotenství :) (jinak může ti chybět železo nebo kyselina listová) zkus nejíst žádná tučná jídla ale spíš něco lehčího, hodně pij vody, čaje, jít se projít… Mě to trochu pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.4.18 18:37
@Marketticka346 píše:
Ahojte holky jsem 11+2tt a ta unava je desna rano vstanu v 9 nekdy i v 10 nasnidam se neco malo udelam..pritel kdyz jde na odpoledni tak jen co zavre dvere od domu ja jdu pekne nahoru do postele…Vyspim se do 16-17 h vstanu zavru slepice najim se kouknu na telku, umeju se a zase jdu spat :D :D potrebuji nejake prasky abych zacla vic fungovat..ps jsem na neschopence :(

Normalne a kdyz budes jak ja tak Ti spatne bude az do porodu. Ted jsem podruhe tehotna nastesti do 16t mi bylo tak. Ted uz dobry zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí