Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Tak bych chtěla od toho společenství určit, která část je moje.
@mroe zaplatili jsme jak za byt, tak venkovní podíly…
nikdo nám neřekl; hele zaplatil si, ale užívat to nebudeš protože m jsem se rozhodli z důvodu že máme větší byty.
No tohle je spise problem majitelky, ze vam toto nesdelila. Ale zda to uhrajete na slevu to netusim.
A ten podil na spol. prostorech je velky v zavislosti na velikosti bytu…predpokladam…
Takze podil na plose k parkovani bude asi taky mensi…ze…
@Vada správkyně nám na to řekla, že se dohodli na schůzi, že parkovat tam budou jen ti co mají větší byty. Někteří jsou nájemníci co auto nemají, někteří majitelé co auto nemají a někdo se (jako ex majitelka) ani neúčastnil a navíc není nájemníci auto neměli…
Ale to je asi podstatne…oni maji nejspis vetsi podil…takze mate smolika, nate i mensi podil na parkovacich mistech…
@Vada píše: Více
ale to podle mě takto u těch společných prostor nefunguje, jako že by ti řekli, že tyto dva metry chodby jsou tvoje a nikdo tam nesmí a ty nesmíš jinam…
a nemají tím pádem i větší podíly na společných prostorách? ![]()
no vždy asi ne, když si to odhlasovali nějak, nějakou dobu už to asi platí takto, nebo to ostatní nedodržují? ![]()
@mroe našla jsem na katastru podíl na společných prostorech 59/1000
Nic víc. Např ti co prudi skrz parkování mají 1/8 a navíc si tam zabrali i zahrádku
někteří kteří tam parkují mají podíl 54/1000 ![]()
@Keyllah ex majitelka to zjistila až teď to se byt odkoupil… A sousedí začali prudit, že tam stojíme. Řešili to hned přes správkyni a ta volala ex majitelce ( byt se převádí, ale my máme plnou moc, že můžeme už s bytem nakládat - delat opravy ) a tak se dozvěděla, že se odsouhlasilo toto
no, ale za to nemůžou ostatní, ale bývalá majitelka, že na schůze nechodila a ani následně se nezajímala, co se odsouhlasilo
mrkla bych na velikost podílů a pak třeba iniciovala novou schůzku na které toto nadnesla a uvidíš…
@Keyllah na podíly jsem se dívala. My tam máme 59/1000, někteří 1/8 a parkují, někteří 54/1000 a parkují ![]()
Jo ex majitelka je kapitola sama o sobě, ač se jí trochu nedivím, když bydlí daleko, ale omluva to rozhodně není.