Koupě RD - obálková metoda

Anonymní
2.7.21 20:29

koupě RD - obálková metoda

Ahoj, vím že mi nemůžete poradit přesně, neznáte detaily atd.. ale.. v posl3dní době je takový zájem o nemovitosti, že se čím dál tím častěji jde do nějaké aukce. u nás to bude obálkovou metodou..máte někdo zkušenost o kolik víc se nemovitost prodala než byla nabídka? nemyslím teď exekuce a podobně, prostě prodej domu a více zájemců.. díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18702
2.7.21 21:03

To asi zalezi na vice faktorech, u nas v okoli treba byty po rekonstrukci a v dobre lokalite se prodaji za cca o 5 % vic, nez je uvadeno v inzerci. Ty udavane ceny u zadanych bytu nelze brat jako strop bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
2.7.21 23:03

Neřešili jsme aukci, ale při prohlídce bytu jsme byli 2.zajemci. Oni dali 50.000 navíc oproti kupní ceně, makler nám rekl ze jevtedy prodano. Rekli jsme, ze dame navíc 100.000. Tak jen rada ze pokud vam nekdo na prohlidce rekne ze uz má zajemce, nabídněte víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
3.7.21 05:59

Od známých jsem slyšel, že klidně i 10-20% nahoru to šlo. Prostě masakr a vůbec nechápali, že to předražený ještě může někdo o pětinu napálit. :roll: lidi asi chcou bydlení a hypotéky fakt za jakoukoliv cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
3.7.21 08:26

Je to masakr. uz tak je kumst neco vybrat a pak jeste aby clovek prosil, at si vezmou jeho penize…

• Citovat
  • Upravit
3.7.21 21:46

Nám makléř rovnou oznámil že zájemců je hodně a cena se zvýší minimálně o 200 000. Zájemců bylo hodně a přitom to byl předražený starý barák :pocitac: Jen by mne zajímalo když je to obalkovou metodou a nebo aukci je možné financovat hypoškou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 21:55

Záleží kde a jaká nemovitost. Příbuzní teď prodávali zrekonstruovaný dům v Brně. Začali na 11 milionech, nakonec se prodal za 13.8 milionu. 8o

Anonym kvůli rodině

• Citovat
  • Upravit
3
3.7.21 22:07

My jsme za byt v Brně taky dávali vyšší cenu, než byla uvedena. Nabídli jsme 100 000 a jako jediní jsme měli peníze hotově, takže jsme byt získali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
4.7.21 21:27
@Katerina Pa píše:
Nám makléř rovnou oznámil že zájemců je hodně a cena se zvýší minimálně o 200 000. Zájemců bylo hodně a přitom to byl předražený starý barák :pocitac: Jen by mne zajímalo když je to obalkovou metodou a nebo aukci je možné financovat hypoškou? :)

ano, sepíše se pak kupní smlouva na konečnou částku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.21 21:28

Tak jen pro info, cena stoupla o víc jak 10÷, tzn. 430 tis. a je to starý dům k reko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max