Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Už dlouho přemýšlím,že ted na jaro léto koupíme golfáče a že sporták prodáme,ale problém je v tom,že bych tedy potřebovala dost prostorné a velké golfky kam by se mi vešel na příští podzim-zimu fusak,prodávají vůbec takové?A nebo si sporták nechat na zimu a golfky využít jen na jaro-léto?Já prostě nevím…Máme tento fusak,je dost dlouhý..http://www.slunickov.cz/hrackyprodeti/eshop/8-1-Textilni-zbozi/70-2-Fusaky-autobagy/5/1516088-Nepromokavy-fusak-Kaarsgaren-cernozeleny
Jestli mas sportak kam dat, tak ho neprodavej. V zime se s golfkama spatne jezdi. Ja si taky vloni na jare koupila golfky, a ted s nima jezdim minimalne, jsem stastna za sportak, jede to uplne jinak (coz i normalne jezdi mnohem lip nez golfky, ale ted v zime obzvlast).
Jak máš starý dítko?
Já o tom loni taky přemýšlela a nakonec si sporťák pro jistotu nechala. Vyjeli jsme letos dvakrát a kdyby ne, taky by se nic nestalo, už chodí dobře, v kočáru nechce být, jediný problém, že je rozlítaný, takže ve městě ho musím pořádně držet, ale už si i na to zvykl. Prostornější golfky určitě jsou, ale jaké neporadím, jen vidím, že někteří jezdí i s fusakem. Taky záleží kde budete jezdit, golfkama sníh neprojedeš.
Mám Inglesinu Trip (golfky) a s fusakem Emitex se do nich vešla loni v březnu moje (tehdy) téměř tříletá dcera…
Ale jak už zaznělo - sporťák neprodávej, ať koupíš jakékoli golfky. Když napadne hodně sněhu, neprojedeš (nebo možná jo, ale děsně se nadřeš)- i u nás na Proseku, to mi můžeš věřit. ![]()
nakukovatelka píše:
Jestli mas sportak kam dat, tak ho neprodavej. V zime se s golfkama spatne jezdi. Ja si taky vloni na jare koupila golfky, a ted s nima jezdim minimalne, jsem stastna za sportak, jede to uplne jinak (coz i normalne jezdi mnohem lip nez golfky, ale ted v zime obzvlast).
jo presne tak - i v Praze v Holesovich jsem mela problem s golfkama projet, nyni na Praze-vychod ani nemluvim…