Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám možnost koupit tyto golfky, poradte zda máte zkušenosti-jsou dobré.Mám 12měs.dceru a dvakrát za den spinká v kočárku při procházce.Jinak teď máme sporťák Quinny Buzz.
Dobrý den.Včera jsem si pořídila aniversária,měla jsem Energy a vyměnila je za ně.
Jsou bytelné,luxusní.Stříška je super-dá se překlopit až k nožičkám.Mám dvě děti a tudíž ocením spojenou rukojeť a velký nákupní košík,který je bezva přístupný,ikdyž mimi spí.
Kočárek je dost těžký,nosím ho do schodů a je to teda mazec.Myslím si,že u většiny Jané cvaká brzda,ale u tohoto by to mělo asi jít seřídit-je to lanková brzda.
Dlouho jsem se rozhodovala,zda tento kočárek koupit,ale šíleně se mi líbí,takže to rozhodlo ![]()
Měla jsem Jané Slalom a Jané energy.Tereza
Dobrý večer.Tak my jsme si pořídili aniversaria cca před měsícem a jsem z nich úplně nadšená.Bytelné golfky,kolečka velká,tichá a hlavně gumová,perfektně se ovládá jednou rukou.Nejvíce oceňuji boudičku,která jde sklopit až k nožičkám(vítr,sluníčko).Měla jsem univerzální slunečník,který mi neustále padal,což mě dohánělo k šílenství.V pohodě se mi s ním jezdí jak po trávě,štěrku,tak po kočičích hlavách.Obávala jsem se sněhu,ale zbytečně.Běžně udržované chodníky ve městě zvládá v pohodě.Lituji,že jsem do nich nešla dříve!Za mě doporučuji ![]()
děkuji,pořád se rozhoduji mezi jané a cybex callisto, tak nevím.
Já mám aniversária model asi 2007 Chery II,nevím jestli jsou novější modely v něčem už lepší,ale já jsem celkem spokojená.Mám 8měsíční prďolku a krásně se v něm vyspí.Až na tu váhu kočárku,udává se 9.2kg,ale to je opravdu jen váha holé konstrukce.Vážila jsem ho s potahem a stříškou(tak,jak s ním běžně jezdím) a má přes 11kg. ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli jsou lepsi golfky obyc Carrery nebo ty Aniversario? Jake maji vyhody? Diky moc
Měla jsem oba typy a rozdíl je jen v těch kolečkách, anniversario mají jednoduchá, carrera zdvojená. takže záleží, co kdo preferuje, mě se jezdí lépe s jednoduchýma ![]()