Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No to musíš posoudit sama. Malý budou tři, ale hodně vozíme tátovi balíčky s prací, takže když jedeme kolem oběda, beru golfky kvůli spaní. Stejně tak na větší nákup.
Dcera ma rok a pul a ted kupuju lehkej sportak.
A urcite ho vyuzijeme.
Holka samozrejme chodi, ale na nakup bez kocaru fakt neee, to bych jim tam jen skladala regaly ![]()
A jsme hodne pres den pryc, obedvame v terenu, takze v kocarku spi.
Bez nej to fakt nejde.
Ale zalezi jaky mate rezim.
To je o decku…nase je veska lina, vozila se do 2,5let a skoncila jen proto, ze se narodila mladsi…ted si ji ve 2 a 3/4 letech brala na prazdniny i babi s kocarek a jak se do nej cpala ![]()
@Ily já bych tedy dvouleté dítě už v kočárku nevozila
to je to samé jako s dudlikem. Prostě sebrat a hotovo. Ty děti, co se rady vozí, se budou chtít vozit tak dlouho, dokud ten kočár prostě bude k dispozici. Však ony ty děti budou tapat, když ten kočár prostě nebude ![]()
@krtek7489
Tak to bych chtěla vidět jak dvouleté dítě zvládne několikahodinový výlet bez kočárku… ![]()
@anairda píše:
@krtek7489
Tak to bych chtěla vidět jak dvouleté dítě zvládne několikahodinový výlet bez kočárku…
když člověk chce, tak se to zvládnout dá… a docela v pohodě.
@anairda píše:
@krtek7489
Tak to bych chtěla vidět jak dvouleté dítě zvládne několikahodinový výlet bez kočárku…
zvládne ho i 20 měsíční ![]()
@lucenka
No ale jak? Půjdu rychlostí krok za 10 minut s protivným, unaveným a uřvaným děckem? Já si to neumím v praxi vůbec představit. ![]()
@krtek7489 Tak zase když chci jít někam dál pěšky tak nevím jestli dvouleťák zvládne jít nějaké dlouhé vzdálenosti.
A to dite premluvis jak k tomu, aby chtelo? ![]()
Ja chci, dite ne, tak ho potahnu na zadech a vecer padnu…
@lucenka píše:
když člověk chce, tak se to zvládnout dá… a docela v pohodě.
@anairda píše:
@lucenka
No ale jak? Půjdu rychlostí krok za 10 minut s protivným, unaveným a uřvaným děckem? Já si to neumím v praxi vůbec představit.
I tak
A pak ho naložím do Manducy ![]()
@anairda píše:
@lucenka
No ale jak? Půjdu rychlostí krok za 10 minut s protivným, unaveným a uřvaným děckem? Já si to neumím v praxi vůbec představit.
Přesně tak já bych na to nervy teda neměla.
@anairda píše:
@krtek7489
Naprosto v pohodě, když to zvládne naše 18 měsíční
samozřejmě se nejedná o vytrvalostní pochod na 50 km, ale nekolikahodhodinovy pohodový výlet.
Tak já kluka nijak nemusela přemlouvat. Prostě jsme ráno sedli na vlak a jeli někam na výlet (ve 20 měsících v pohodě ušel 5 km a netrvalo mu to celý den).
@lucenka chodíme několikrát do týdne do města, přes les a pole na nákup, k rodičům, k lékaři apod. je to asi 6-7km tam a pak to samé zpátky. Většinou je to skoro na celý den, u rodičů malej ještě běhá, po obědě jde spát. A představa, že já půjdu víc jak 10km s 2 letým dítětem, obložená taškami s nákupem…
Podobně děláme i výlety na celý den…
Klidně cestu tam ujde, pak třeba odpočinek kousek jede a pak zase jde.
Takže říkám, že se musí rozhodovat o kočáře podle toho jak se chodí a co je dítě schopné. když jedu do města autem, tak kočár třeba vůbec neberu.