Koupit použité hračky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
4.3.13 09:16

Můžu se zeptat kde kupujete ty použité hračky? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.3.13 09:18
@veruka85 píše:
Můžu se zeptat kde kupujete ty použité hračky? děkuji

Já hlavně na mimibazaru. Ušetřila jsem ve své spotřebě už tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
4.3.13 09:19

Taky kupuji použité hračky, ty co můžu dobře umýt, desinfikovat…teď třeba kupuju občas Duplo, vyčistíme a je to…spoustu hraček ale máme po mojí o dost mladší sestře, tak tam to nějak neřeším tak úzkostlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.13 09:24

Mame nove, i z bazaru, radsi koupim ale na zivo, nez pres net. Na bazaru jsem koupila treba nadhernyho plysovyho velkyho jaguara, nebo medvidka, mickey mouse. Kdyz vidim pekne chrastitko, tak ho taky casto vezmu.

aktivni choditko jsem taky kupovala na bazaru. Leporela taky.
ja nejsem moc sterilizacni typ, hracky peru jen pro mimina, zbytek jen otru, zalezi jak je to spinave. Nebo vydrbu v mydlove vode a kdyz chci jo sterilizovat, tak to otru alkoholovejma ctvereckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.13 09:26

@veruka85 ja ziju v nemecku, tady jsou dost oblibene blesaky, ty detske jsou nejlepsi. Ale treba playmobil nebo duplo mam z netu (ebay).

zit v cr, jsem asi odkazana na mimibazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
4.3.13 09:43

@veruka85 Mimibazar.cz ale zjistila jsem, že teď už to tam není až tak levné, takže i ostatní bazary jako sbazar, bazos, aukro či na FB jsou i různý skupiny bazárků přímo z kraje. Někdy i přímo v kameném bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.13 11:08

Použité hračky bych určitě nekoupila, ty co se nedají vydezinfikovat, pokud bych nevěděla od koho jsou. Na druhou stranu, je-li velká finanční nouze, chápu, že někdo nemůže jinak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
4.3.13 12:04

Něco málo mám a jen otřu vodou s octem. Máme hrazdičku - z MMB a něco od sousedů… se sterilizací bych to nepřeháněla, dej na mráz nebo na sluníčko a máš taky „vyčistěno“ (samozřejmě i otřít :) ). Až ti budou děti lézt, tak to stejně nemáš šanci udřžet ve sterilitě a tady ty bacily jsou k životu potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
4.3.13 12:05

@veruka85 Taky MMB, máme krásnou hrazdičku z Chicca, byla jak nová a ještě koluje po mých kamarádkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.13 12:37
@Faun píše:
Použité hračky bych určitě nekoupila, ty co se nedají vydezinfikovat, pokud bych nevěděla od koho jsou. Na druhou stranu, je-li velká finanční nouze, chápu, že někdo nemůže jinak. :kytka:

Proc velka financni nouze? :mrgreen: Ja zadnou nouzi nemam a stejne nove nekupuju, stare jsou mnohem lepsi, maji „dusi“, jsou krasne opotrebene, a prijde mi, ze mnohem vic vydrzi, protoze z druhe ruky se prodavaji hlavne ty kvalitni.
No a kdyz se rozbiji, tak to zas tak nemrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.13 12:59
@Klementyna píše:
Proc velka financni nouze? :mrgreen: Ja zadnou nouzi nemam a stejne nove nekupuju, stare jsou mnohem lepsi, maji „dusi“, jsou krasne opotrebene, a prijde mi, ze mnohem vic vydrzi, protoze z druhe ruky se prodavaji hlavne ty kvalitni.
No a kdyz se rozbiji, tak to zas tak nemrzi.

To je věc názoru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
4.3.13 13:01

@Klementyna souhlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.13 13:06

@Faun Jo, urcite :) jen tim chci rict, ze o financni nouzi to fakt neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.3.13 13:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
4.3.13 13:10

Zásadně dědíme, sem tam něco nového (dřevěné hračky především), co jde, to umeji, plyšáky vyperu, ale zase to moc nehrotím, vezmu-li v úvahu, co to děcko ocicmalo, když se plazilo po zemi (nejen doma) a sebralo, co se dalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí